«ΕΚΛΟΓΕΣ» στον Κορμακίτη- τελικές υποψηφιότητες…

0
2484

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, η ημερομηνία για τις τελικές υποψηφιότητες για τις «εκλογές» στον Κορμακίτη είναι η Παρασκευή 25 Μαΐου 2018. Η αρχική ημερομηνία που ανακοινώθηκε ήταν η Δευτέρα 21 Μαΐου 2018.

Χθες, Δευτέρα, σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες, έχει βγει ο κατάλογος όλων των ψηφοφόρων του Κορμακίτη. Σύνολο ψηφοφόρων είναι 101 άτομα. Αρχικά ήταν 107 και εγκρίθηκαν ακόμα 27, αλλά αφαιρέθηκαν κάποια άτομα που δεν μένουν στον Κορμακίτη και που έχουν πεθάνει.

Να αναφέρουμε ότι μέχρι στιγμής μόνο μία υποψηφιότητα έχει υποβληθεί για τη θέση του Κοινοτάρχη και καμιά για τις θέσεις του κοινοτικού συμβούλου. Μετά το ξεκαθάρισμα των καταλόγων των ψηφοφόρων αναμένεται να κατέλθει ένας πλήρης συνδυασμός υποψήφιου Κοινοτάρχη με τους κοινοτικούς του συμβούλους. Η δεύτερη υποψηφιότητα κοινοτάρχη και κοινοτικών συμβούλων δεν είναι ακόμη σίγουρη.

Μέχρι την Παρασκευή θα ξεκαθαρίσει το πεδίο, όπου είναι και η τελευταία μέρα υποβολής των υποψηφιοτήτων.

Η ιστοσελίδα κατέχει όλα τα ονόματα των υποψηφίων για τη θέση τόσο του Κοινοτάρχη όσο και των κοινοτικών συμβούλων αλλά δεν τα δημοσιοποιεί μέχρι να μπουν οι τελικές υποψηφιότητες διότι υπάρχουν αρκετές ζυμώσεις και αλλαγές. Το σίγουρο ότι για πρώτη φορά υπάρχει στις «εκλογές» του Κορμακίτη υποψήφια γυναίκα για τη θέση του κοινοτικού συμβούλου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here