Κορμακίτης Άνοδος!!!!

0
1736

Του Παναγιώτη Ηλία

Για πρώτη φορά στην ιστορία του το σωματείο Ο Κορμακίτης κατάφερε να ανέβει κατηγορία και πλέον να αγωνίζεται στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ.

Σε σημερινό παιχνίδι στο γήπεδο του ΘΟΙ Λακατάμιας η ομάδα του Κορμακίτη κατάφερε να φύγει νικήτρια στην αναμέτρηση με την ομάδα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη Αγίων Τριμιθιάς. Ο Κορμακίτης κατάφερε να προηγηθεί στο σκορ με τον Κουλουμπρή στο 10 λεπτό του Α ημιχρόνου, σε ένα παιχνίδι στο οποίο η ομάδα μας ήταν πολύ πιο επιθετική και σχεδόν είχε κατά μεγάλο βαθμό και την κατοχή της μπάλας. Το 1-0 ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μισό του παιχνιδιού η ομάδα των Αγίων Τριμιθιάς κατάφερε να ανεβάσει ρυθμούς και να φέρει το παιχνίδι στα ίσα με τέρμα στο 10 λεπτό του Β ημιχρόνου. Πλέον το παιχνίδι μετατράπηκε σε αγώνα τακτικής και από τους δύο προπονητές γνωρίζοντας ότι ο νικητής του παιχνιδιού θα κέρδιζε και την άνοδο του στην επίλεκτη κατηγορία. Στο 40 λεπτό του Β ημιχρόνου ο Κορμακίτης με πετυχημένη εκτέλεση πέναλτι από τον μόνιμο πλέον σκόρερ του , τον Κουλουμπρή, κατάφερε να προηγηθεί και να πάρει την πολυπόθητη νίκη και άνοδο. Να σημειώσουμε ότι προς το τέλος του παιχνιδιού η ομάδα του Κορμακίτη έμεινε με δέκα παίκτες καθώς στη τελευταία φάση του αγώνα ο Κουλουμπρής αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και χάνει το επόμενο παιχνίδι της ομάδας.

Δυστυχώς για ακόμη μια φορά το Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη ήταν απών σε μια μεγάλη επιτυχία για το χωριό μας συνεχίζοντας την αρνητική του και πρωτοφανή στάση προς το σωματείο του χωριού το οποίο έχει εκλεγεί να υπηρετεί. Ελπίζουμε έστω και τώρα στην αλλαγή αυτής της στάσης και να στηρίξουν πλέον την ομάδα που αποτελεί αυτή τη στιγμή τον καλύτερο αντιπρόσωπο του χωριού μας.

Τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων είναι
Αναγέννηση Λυθροδόντα Vs ΑΠΟΝΑ Αναγυιών 0-1
MICA F.C Vs ΑΕΚ Κοράκου 1-4
ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗΣ Αγίων Τριμιθιάς Vs O ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ 1-2
ΤΡΟΥΛΛΟΙ F.C Vs ΑΣΠΙΣ Πύλας 0-1

Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ έχει κληρωθεί με την ΑΣΠΙΣ ΠΥΛΑΣ. Ο αγώνας για την ημιτελική φάση θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη 23 Μαΐου 2018 και ώρα 4:30 μ.μ. σε γήπεδο που θα ανακοινωθεί εντός ημερών.

Κορμακίτης Άνοδος!!!

Για να δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα κάντε κλικ ΕΔΩ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here