Μεγάλη επιτυχία το Πανηγύρι Αγάπης της Κάριτας Κύπρου

0
1023

Η Εθελοντική, Φιλανθρωπική, οργάνωση Κοινωνία ΚΑΡΙΤΑΣ Κύπρου – Ενορία Παναγίας των Χαρίτων, μέσα στα πλαίσια της κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης προς τους δυσπραγούντες συνανθρώπους μας, διοργάνωσε το καθιερωμένο ‘ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΑΠΗΣ’ το οποίο έγινε την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, από τις 10:00 π.μ. μέχρι τις 5:00 μ.μ. στους χώρους του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Μάρωνα στην ΑΝθούπολη.

Στο Πανηγύρι αγάπης υπήρχε άφθονο φαγητό , παζαράκι με διάφορα φαγώσιμα και άλλα παραδοσιακά εδέσματα, μουσική, διάφορα παιχνίδια και καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα συμμετείχαν οι χορωδίες του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Μάρωνα καθώς επίσης και οι Μελωδία των νέων.

Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ Ιωσήφ Σουέιφ , που είναι και ο πρόεδρος της Κάριτας Κύπρου καθώς επίσης και ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων κ. Γιαννάκης Μούσας.

Οι χώροι του Αγίου Μάρωνα την Κυριακή γέμισαν με κόσμο και με την παρουσία τους έδωσαν ελπίδα στη συνέχεια του έργου της Κάριτας. Να σημειώσουμε ότι μεγάλος αριθμός νέων συμμετείχαν και βοήθησαν εθελοντικά στο να γίνει το Πανηγύρι Αγάπης πραγματικότητα.

Για να δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση κάντε κλικ ΕΔΩ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here