Friday, March 29, 2024
ΑρχικήΆρθραΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ FOOD RAM

ΑΠΟΝΟΜΗ ΒΡΑΒΕΙΟΥ ΕΞΑΓΩΓΩΝ ΣΤΗ FOOD RAM

Η FOOD RAM , του δικού μας Ανδρέα Φραντζιά, βραβεύτηκε για δεύτερη φορά ως η καλύτερη εταιρεία με προσωπικό κάτω των 50μ ατόμων, παραγωγής και εξαγωγής βιομηχανικών προϊόντων για το έτος 2016. Η ιστοσελίδα συγχαίρει το φίλο Αντρέα για την επιτυχία του αυτή και τη μεγάλη τιμή προς την κοινότητα μας και του εύχεται περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.

Ποιο κάτω η ανάρτηση του φίλου Αντρέα στα μέσα κοι9νωνικής δικτύωσης.

Πηγή: https://www.facebook.com/andreas.frantzias

« Σε μια εξαίρετη τελετή στις 24 Απριλίου που διοργάνωσαν το Υπουργείο Εμπορίου και το ΚΕΒΕ στο Προεδρικό μέγαρο, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κος Ν. Αναστασιάδης, στην παρουσία πολλών επισήμων προσκεκλημένων, τίμησε την FOOD RAM ως την καλύτερη εταιρεία, με προσωπικό κάτω των 50 ατόμων, παραγωγής κι εξαγωγής βιομηχανικών προϊόντων για το έτος 2016.

Είχα την τιμή να παραλάβω το βραβείο για δεύτερη χρονιά μετά το 2013, σαν ιδιοκτήτης και διευθυντής της FOOD RAM .

Ιδιαίτερα συγκινητικές στιγμές ζήσαμε τόσο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης όσο και στο γεύμα στο Προεδρικό μέγαρο που παρέθεσε και παρευρέθηκε ο Πρόεδρος προς τιμή μας.

Ευχαριστώ θερμά την οικογένεια μου και τους λιγοστούς φίλους που παρευρέθηκαν και μοιράστηκαν μαζί μου τις μοναδικές αυτές στιγμές. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Αρχιεπίσκοπο μας κκ Ιωσήφ Σουεΐφ για την τιμητική του παρουσία.

Απολογούμαι στους φίλους που δεν μπόρεσα να προσκαλέσω λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Εκφράζω τις ευχαριστίες μου στο προσωπικό της εταιρείας για τη συμβολή τους στην επιτυχία της FOOD RAM.

Θερμά όμως ευχαριστώ και στους επιστημονικούς συνεργάτες μου της βιομηχανίας βιομηχανιών στην Κύπρο και στο εξωτερικό, που μας εμπιστεύονται για δεκαετίες τώρα και σε συνεργασία αναπτύσσουμε νέα προϊόντα υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας που πρωτοπορούν στην Κυπριακή και διεθνή αγορά.»

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments