Τέλος το πρωτάθλημα πάμε για κύπελλο

0
790

Μετά το τέλος του πρωταθλήματος της ΕΠΟΠΛ ξεκινά το κύπελλο με την προημιτελική φάση. Στην προημιτελική φάση του κυπέλλου συμμετέχουν μόνο ομάδες της επίλεκτης κατηγορίας της ΕΠΟΠΛ.

Ο Κορμακίτης αγωνίζεται την Κυριακή και ώρα 3:15 μ.μ. με τον ΠΑΟ Κάτω Μονής στο γήπεδο της ΔΟΞΑΣ Παλαιομετόχου. Ο ΠΑΟ θεωρείται για τον Κορμακίτη εύκολος αντίπαλος , αφού είναι η ομάδα η οποία έχει υποβιβαστεί στην ενιαία κατηγορία. Όμως στα παιχνίδια του κυπέλλου δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι. Χρειάζεται αρκετή προσοχή από τους ποδοσφαιριστές του Κορμακίτη για να μπορέσουν να προκριθούν στα ημιτελικά. Για τον Κορμακίτη είναι ο μόνος τρόπος διάκρισης για τη φετινή χρονιά αφού έχασαν το πρωτάθλημα και τερμάτισαν στην 3η θέση της βαθμολογίας.

Ο ΚΕΔΡΟΣ αντιμετωπίζει τον ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΔΗ Αγ. Τριμιθιάς στο Λεβέντειο στάδιο Δευτεράς και ώρα 3:15 μ.μ. Μια πάρα πολλά δύσκολη κλήρωση για τον ΚΕΔΡΟ. Ο ΚΕΔΡΟΣ θα επιδιώξει την πρόκριση για να μπορέσει να διακριθεί. Ομάδα κυπέλλου ο ΚΕΔΡΟΣ όπου ξέρει να πάιρνει αποτελέσματα.

Αναλυτικά οι αγώνες της Κυριακής είναι:
ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛ. Αγίων Τριμιθιάς – ΚΕΔΡΟΣ Αγ. Μαρίνας Σκυλλούρας Γήπεδο : Λεβέντειο στάδιο Δευτεράς
Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ – ΠΑΟ Κάτω Μονής Γήπεδο : ΔΟΞΑΣ Παλαιομετόχου
ΑΤΕ/ΠΕΚ Εργατών – ΘΟΪ Καπέδων Γήπεδο: Κοινοτικό Καπέδων
ΛΕΝΑΣ Χανδριών – ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου Γήπεδο : OXEN Περιστερώνας

Όλοι οι αγώνες θα διεξαχθούν την ΚΥΡΙΑΚΗ 25 Μαρτίου και ώρα 3:15 μ.μ.

Σε περίποτωση ισοπαλίας των αγώνων, δίδεται ημίωρη παράταση και εάν το αποτέλεσμα παραμένει το ίδιο ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι.

Καλή επιτυχία στις ομάδες μας και με την πρόκριση.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here