Εορτασμοί Αγίου Ιωσήφ στην Λάρνακα – 18 Μαρτίου 2018

0
800

Με μεγαλοπρέπεια εορτάστηκε και φέτος η εορτή του Αγίου Ιωσήφ στη Λάρνακα, προστάτη Αγίου των Μαρωνιτών της Λάρνακας. Η εορτή έγινε την Κυριακή 19 Μαρτίου και τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ.Ιωσήφ Σουέιφ με τον εφημέριο της Λάρνακας Πάτερ Μιλέντ.

Στη Θεία Λειτουργία παρευρέθηκαν ο επίτροπος Προεδρίας Φώτης Φωτίου, ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων κος Γιαννάκης Μούσας, αξιωματούχοι της Λιβανικής κοινότητας της Κύπρου, ο πρώην εκπρόσωπος των Μαρωνιτών κος Ιωάννης Πογιατζιής, ο κύριος Elie Eid, ο κύριος Φραγκίσκος Φραγκίσκου μέλος του διοικητικού συμβουλίου της ΑΤΗΚ και αρκετοί πιστοί.

Μετά την τέλεση της Θείας Λειτουργίας ακολούθησε γεύμα στο κέντρο εκδηλώσεων Moment’s Hall στη Λάρνακα. Στο γεύμα παρευρέθηκε και ο αντιδήμαρχος Λάρνακας κος Ιάσωνας Ιασωνίδης.

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Ιωσήφ Λάρνακας, ευχαριστεί θερμά όλους που τίμησαν με την παρουσία τους στις εκδηλώσεις για τους εορτασμούς του Αγίου Ιωσήφ . Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζουν στην Κοινοτική Χορωδία Μαρωνιτών για τη συμμετοχή της στην Θεία Λειτουργία υπό την επιμέλεια της κυρίας Γεωργίας Μάρκου.

Για να δείτε φωτογραφίες από τους εορτασμούς του Αγίου Ιωσήφ στη Λάρνακα κάντε κλικ ΕΔΩ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here