Συνεχίζεται ο κατήφορος…

0
877

Του Παναγιώτη Ηλία
•Έχασε ο Κορμακίτης από την ΑΤΕ/ΠΕΚ με 2-1
•Ισοπαλία ο ΚΕΔΡΟΣ με το ΘΟΪ Καπέδων
•Μάχη για την υποβάθμιση με σίγουρο τον ΠΑΟ Κάτω Μονής

Κατήφορος χωρίς σταματημό φαντάζει η πορεία της ποδοσφαιρικής ομάδας του Κορμακίτη. Με πάρα πολλές απουσίες παρατάχθηκε ο Κορμακίτης σε ένα αγώνα που θεωρείτο εύκολος για την ομάδα μας με την ΑΤΕ ΠΕΚ Εργατών, τελικά κατέληξε σε Βατερλό. Σε ένα αγώνα που κύλησε το πρώτο ημίχρονο χωρίς τέρματα και με σωρεία λαθών και από τις δύο ομάδες ειδικότερα από τον Κορμακίτη. Στη συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο κατάφερε να προηγηθεί με τον Αβραάμη Βασιλέα. Δυστυχώς τα λάθη η έλλειψη συγκέντρωσης αλλά και η έλλειψη να τολμήσουμε να πούμε πειθαρχίας επέτρεψαν στην αντίπαλη ομάδα να ισοφαρίσει αλλά και να προηγηθεί με 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Να αναφέρουμε ότι η αντίπαλη ομάδα δεν είχε συμμετοχές σε κρίσιμους αγώνες του πρωταθλήματος ΕΠΟΠΛ αλλά βρήκε τις δυνάμεις ως εκ θαύματος να αγωνιστεί με τον Κορμακίτη και να του προκαλέσει νέα απώλεια βαθμών. Σύμφωνα με το καταστατικό της ΕΠΟΠΛ ομάδα με την μη συμμετοχή της σε τρεις αγώνες του πρωταθλήματος μηδενίζεται.

Ο Κορμακίτης πλέον έχει σαν μόνη ευκαιρία διάκρισης τον θεσμό του Κυπέλλου. Ευχή μας να γίνει άμεση ανασύνταξη και να δικαιολογήσει τον τίτλο του φετινού φαβορί που του δόθηκε στην αρχή του πρωταθλήματος έστω στον θεσμό του Κυπέλλου.

Ο κόσμος αλλά και η διοίκηση είναι απογοητευμένη με την φετινή κατάληξη που οδηγεί σε ακόμη μία “άκαρπη” σεζόν και επιθυμούν άμεση ανάκαμψη και κατάκτηση του πολυπόθητου Κυπέλλου που θα οδηγήσει την ομάδα στον θεσμό του Πρωταθλήματος Κυπελλούχων ΣΤΟΚ.

Η φανέλα με το σήμα του σωματείου μας είναι βαριά και απαιτεί σεβασμό από όλους, ας αναλογιστούμε όλοι τις ευθύνες μας και ας πράξουμε αναλόγως, για τον Κορμακίτη μας.

O ΚΕΔΡΟΣ κατάφερε στην έδρα του να φέρει ισοπαλία με το ΘΟΪ Καπέδων 2-2 και έτσι να ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη. ¨όπως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία σήμερα ο Κέδρος βρίσκεται στην 6η θέση με 20 βαθμούς , μόλις 4 βαθμούς πάνω από τον προτελευταίο ΠΑΟ Κάτω Μονής. Έχουν μείνει δύο αγωνιστικές και αναμένονται με αγωνία όχι για την κορυφή αλλά για την διαβάθμιση. Να αναφέρουμε ότι ΘΟΪ Καπέδων, ΕΥΑΓΟΡΑΣ και ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ θα αγωνιστούν για το πρωτάθλημα ένταξης στην ΣΤΟΚ.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής ήταν :
1.ΛΕΝΑΣ — ΚΆΤΩ ΜΟΝΗ 2 — 1
2. ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ — ΑΠΟΠ 3 — 0
3. ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ – ΕΥΑΓΟΡΑΣ 0 — 3
4. ΚΈΔΡΟΣ — ΚΑΠΕΔΕΣ 2 — 2
5. ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ- ΑΤΕ-ΠΕΚ 1 – 2

Για να δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα κάντε κλικ ΕΔΩ ( Φωτογραφίες του Παναγιώτη Ηλία )

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here