www.maroniteslive.com η νέα επίσημη διαδικτυακή πύλη του Γραφείου του Εκπροσώπου Μαρωνιτών

0
750

Το Γραφείο Εκπροσώπου Μαρωνιτών ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας www.maroniteslive.com που αποτελεί την επίσημη διαδικτυακή πύλη του Εκπροσώπου της Μαρωνιτικής Κοινότητας στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Σκοπός της ιστοσελίδας η ενημέρωση του κοινού για την δράση και το έργο του Εκπροσώπου, για τα γενικότερα θέματα που αφορούν στους Μαρωνίτες της Κύπρου καθώς και η ηλεκτρονική καταγραφή της ιστορίας της Κοινότητας μέσα απο αρχειακό υλικό, εικόνες και πολυμέσα.

Ηλεκρονικό Δίκτυο Νεολαίας

Βασική λειτουργία στο maroniteslive.com θα είναι το Ηλεκτρονικό Δίκτυο Νεολαίας το οποίο αποτελεί προεκλογική δέσμευση του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών προς τις νέες και τους νέους της Κοινότητας. Το Δίκτυο Νεολαίας επιδιώκει την ηλεκτρονική διασύνδεση της νέας γενιάς των Μαρωνιτών με στόχο να φέρει τους νέους πιο κοντά στην Κοινότητα και την Κοινότητα πιο κοντά στους νέους. Θα παρέχει παράλληλα, μέσω της “Πλατφόρμας Απασχόλησης”, στήριξη στους άνεργους νέους μας ενώ θα δίνει στη νεολαία μας άμεση και απευθείας πρόσβαση στον Εκπρόσωπο της Κοινότητας.

Για την παρουσίαση του Ηλεκτρονικού Δικτύου Νεολαίας θα διοργανωθεί από το Γραφείο Εκπροσώπου ειδική εκδήλωση ανοικτή προς όλους τους νέους την Δευτέρα 26 Φεβρουαρίου 2018. Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν από τους Ειδικούς Συμβούλους του Εκπροσώπου οι τεχνικές δυνατότητες που προσφέρει το συγκεκριμένο πρόγραμμα και τα οφέλη που μπορούν να έχουν οι νέοι που θα επιλέξουν να εγγραφούν στο Δίκτυο.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here