Την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου η συνάντηση στελεχών και φίλων στο Σωματείο “Ο Κορμακίτης”

0
1272

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, σε νέα σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα το βράδυ 22 Ιανουάριο 2018, η Πρωτοβουλία Ιστορικών Στελεχών του Σωματείου “Ο Κορμακίτης” αποφάσισε την πραγματοποίηση ευρείας συνάντησης στελεχών, μελών και φίλων του σωματείου. Η συνάντηση, σύμφωνα πάντα με τις ίδιες, απόλυτα αξιόπιστες πηγές, θα γίνει στο σωματείο και έχει οριστεί για την Πέμπτη 22 Φεβρουαρίου 2018. Στην συνάντηση αναμένεται ότι θα παραστούν δεκάδες άτομα, ανάμεσα τους και πολλοί πρώην Προέδροι του σωματείου, καθώς και γνωστά πρόσωπα που υπηρέτησαν για χρόνια στα κατά καιρούς Διοικητικά Συμβούλια.

Σκοπός της συνάντησης θα είναι ο προβληματισμός για την πορεία του σωματείου μετά τις τελευταίες δραστηριότητες και η λήψη συγκεκριμένων αποφάσεων που θα επαναφέρουν το σωματείο στον σωστό και καταστατικό δρόμο. Να σημειωθεί ότι στην πρώτη επίσημη ανακοίνωση, η Πρωτοβουλία Ιστορικών Στελεχών είχε ζητήσει την άμεση παραίτηση του Προέδρου και των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου του σωματείου και τον διορισμό υπηρεσιακού Δ.Σ. που θα οδηγήσει το σωματείο σε ελεύθερες και δημοκρατικές εκλογές.

Σε επισήμανση της ιστοσελίδας μας προς ένα εκ των ιστορικών στελεχών, ότι στις ανακοινώσεις της Πρωτοβουλίας δεν ανακοινώθηκαν ονόματα, μας απάντησε πως “Στόχος αυτή τη στιγμή δεν είναι τα ονόματα και τα κουτσομπολιά, ούτε οι εντάσεις και οι αντιπαραθέσεις. Στόχος μας είναι η διασφάλιση ανοικτών και διάφανων διαδικασιών για εκλογή ενός νέου Δ.Σ. ευρείας αποδοχής, που θα επαναφέρει το Σωματείο “Ο Κορμακίτης” στις παραδοσιακές του αρχές και αξίες. Και που θα εργαστεί για το μεγαλείο του ιστορικού μας σωματείου, μακριά από προσωπικές και εξωκαταστατικές ατζέντες. Όταν έρθει η ώρα θα δείτε και ονόματα και πρόσωπα. Άλλωστε οι Πρώην Πρόεδροι και τα ιστορικά στελέχη ούτε αόρατοι είναι ούτε ανώνυμοι”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here