Saturday, May 4, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΒανδαλισμοί στο Κοιμητήριο Κορμακίτη

Βανδαλισμοί στο Κοιμητήριο Κορμακίτη

Έκπληκτοι έμειναν όσοι επισκέφτηκαν σήμερα το κοιμητήριο Κορμακίτη. Σχεδόν όλοι οι τάφοι έχουν καταστραφεί από βάνδαλους οι οποίοι έσπασαν όλες τις μικρές πόρτες που υπάρχουν πάνω στα κενοτάφια και έκλεψαν μόνο το λάδι που υπήρχε εκεί. Δεν έφτανε μόνο αυτό, τα υπόλοιπα πράγματα που υπήρχαν μέσα τα πέταξαν κάτω. Να αναφέρουμε ότι χθες όλοι οι τάφοι ήταν άθικτοι. Οι βάνδαλοι ενήργησαν το Σάββατο το βράδυ ή την Κυριακή το πρωί.

Οι βάνδαλοι πρέπει να έχουν χρησιμοποιήσει λιβέρι και πέτρες για να τα σπάσουν.

Δυστυχώς το φαινόμενο αυτό στο κοιμητήριο του Κορμακίτη είναι συχνό το τελευταίο καιρό και οι άνθρωποι που έχουν τους θαμμένους τους εκεί, όσο και αν φωνάζουν δεν τους ακούει κανείς.

Μιλώντας με αρκετούς από αυτούς ως ιστοσελίδα έθεσαν το θέμα της ευθύνης της επιτροπής του κοιμητηρίου που δεν είναι άλλη από την εκκλησιαστική Επιτροπή του Κορμακίτη. Τέθηκε και το θέμα της επιδιόρθωσης του κοιμητηρίου που δυστυχώς έχει ανακοινωθεί πριν από 5 μήνες και δεν έχει γίνει απολύτως τίποτε.

Αναμένουμε από την επιτροπή του Κοιμητηρίου του Κορμακίτη όπως ενεργήσει ανάλογα για το ποιο πάνω θέμα διότι ο σεβασμός προς τους νεκρούς μας είναι και πολιτισμός . Δεν θα περιμένουμε για νέα όνειρα και οράματα για να ενεργήσουμε έτσι ώστε να επιδιορθώσουμε το κοιμητήριο μας και να προλάβουμε και άλλους βανδαλισμούς σε αυτό.

Σεβασμός προς τους νεκρούς μας είναι το λιγότερο

Οι φωτογραφίες μιλάνε από μόνες τους

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Kormatjitis 1772

Kormatjitis 1771

Kormatjitis 1770

Kormatjitis 1769

Recent Comments