Friday, May 3, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΑθλητικάΔύσκολη νίκη για τον Κορμακίτη, νέα ήττα για τον ΚΕΔΡΟ

Δύσκολη νίκη για τον Κορμακίτη, νέα ήττα για τον ΚΕΔΡΟ

Δύσκολη νίκη πέτυχε χθες ο Κορμακίτης επί της ΑΤΕ/ΠΕΚ Εργατών εκτός έδρας με το στενό σκορ 1-0. Ο Κορμακίτης μπήκε δυνατά από την αρχή επιδιώκοντας το γρήγορο τέρμα. Όμως από τη μια η δυνατή άμυνα της ΑΤΕ/ΠΕΚ και από την άλλη η αστοχία των επιθετικών του Κορμακίτη δεν κατάφερναν να προηγηθούν. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε στο 36 λεπτό ο Joseph Φραγκίσκου με απευθείας κτύπημα φάουλ έξω από την περιοχή. Παρά τις προσπάθειες του Κορμακίτη στη συνέχεια δεν κατάφερε να απειλήσει την εστία της αντίπαλης ομάδας. Η ΑΤΕ/ΠΕΚ στο τέλος του παιχνιδιού είχε σφοδρά παράπονα από την διαιτησία για δύο πέναλτι ( κτυπήματα σε χέρια των παικτών του Κορμακίτη εντός περιοχής) που δεν τους δόθηκαν.

Ο Κορμακίτης βρίσκεται στην 1η θέση με το ΘΟΪ Καπέδων στους 17 βαθμούς και δεύτερος βρίσκεται ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛ. με 15 βαθμούς.

Ο ΚΕΔΡΟΣ έχασε εκτός έδρας από το ΘΟΪ Καπέδων με 3-0 και έτσι έμεινε στην Πέμπτη θέση με 10 βαθμούς έχοντας στο ενεργητικό του τρεις νίκες και τρεις ήττες και μία ισοπαλία. Δύο αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρώτου γύρου και δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα η κορυφή αλλά ούτε και ο πυθμένας της επίλεκτης κατηγορίας .

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της επίλεκτης κατηγορίας πιο κάτω.

Αποτελέσματα Κυριακής 19 Νοεμβρίου 2017
1. ΠΑΟ — ΛΕΝΑΣ. 1 — 4
2. ΑΠΟΠ — ΣΤΑΥΡΑΕΤΌΣ. 3 — 1
3. ΕΥΑΓΌΡΑΣ -ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ 4 — 0
4.ΘΟΙ ΚΑΠΕΔΩΝ — ΚΈΔΡΟΣ 3 — 0
5. ΆΤΕ ΠΕΚ — ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ. 0 – 1

Για να δείτε τη βαθμολογία μετά την 7η αγωνιστική κάντε κλικ ΕΔΩ

Για να δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα κάντε κλικ ΕΔΩ

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments