Sunday, May 19, 2024
ΑρχικήΚοινότηταΕκκλησίαΠαραδόθηκε το αναστηλωμένο Καμπαναριό του Ασωμάτου- Ξεκίνησε η επιδιόρθωση της Αγίας Άννας

Παραδόθηκε το αναστηλωμένο Καμπαναριό του Ασωμάτου- Ξεκίνησε η επιδιόρθωση της Αγίας Άννας

Την Τετάρτη 1 Νοεμβρίου παραδόθηκε το αναστηλωμένο καμπαναριό του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στον Ασώματο από τον εργολάβο στα μέλη της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την Πολιτιστική κληρονομιά.

Μετά από 3 μήνες εργασίας ξανακτύπησε η καμπάνα του Ασωμάτου

Αυτό ήταν το 4ο έργο της Δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την Πολιτιστική Κληρονομιά στην Μαρωνίτικη Κοινότητα. Να αναφέρουμε ότι μέλος της Δικοινοτικής Επιτροπής για την Πολιτιστική Κληρονομιά είναι και ο δικός μας ο Δρ. Ιωάννης Καρής, ο οποίος έχει καταλυτικό ρόλο στην επιδιόρθωση των εκκλησιών μας .

Το όλο έργο ήταν ι κάτω από την γενική ευθύνη της Τεχνικής Επιτροπής και το κόστος της επιδιόρθωσης του έχει αλέθει στις 15 000 ευρώ περίπου. Τα λεφτά όλα έχουν εξευρεθεί μετά από προσπάθειες των μελών της δικοινοτικής Τεχνικής Επιτροπής για την Πολιτιστική Κληρονομιά

Σειρά τώρα έχει πάρει η Μεσαιωνική Εκκλησία της Αγίας Άννας των Μαρωνιτών στην Αμμόχωστο. Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας το έργο έχει ξεκινήσει και θα περιλαμβάνει εσωτερική και εξωτερική επιδιόρθωση της εκκλησίας , εκτός από τις τοιχογραφίες που θα γίνουν σε δεύτερο στάδιο. Το κόστος της επιδιόρθωσης της Αγίας Άννας θα ανέλθει στις 240 000 ευρώ.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments