Δύσκολη νίκη για τον Κορμακίτη, χάνει έδαφος ο Κέδρος

0
655

Καρδιοχτύπησε ο Κορμακίτης την Κυριακή 29 Οκτωβρίου μέχρι να τελειώσει το παιχνίδι και να πάρει τη νίκη με 1-0 απέναντι στον ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου.

Ο Κορμακίτης κατάφερε να περάσει νικηφόρα και στην τέταρτη αγωνιστική της επίλεκτης κατηγορίας της ΕΠΟΠΛ με νίκη 1-0 επί του ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου. Το μοναδικό τέρμα του αγώνα πέτυχε ο Αβράμης Βασιλέας στο 40 λεπτό με εύστοχο κτύπημα πέναλτι. Στη συνέχεια έστω και αν ο Κορμακίτης κυριαρχούσε στον αγώνα δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο τέρμα και κινδύνεψε μάλιστα προς το τέλος να ισοφαριστεί.

Πριν από την έναρξη του αγώνα μίλησε στους ποδοσφαιριστές της ομάδας στα αποδυτήρια ο φίλος , υποστηρικτής και διαχρονικά χορηγός της ομάδας Χριστάκης Κουμέττου ο οποίος ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές καλή επιτυχία και τους ανάφερε ότι εάν καταφέρουν να κάνουν στον πρώτο γύρο το 9Χ3 θα δεξιωθεί όλους τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία.

Ο Κέδρος για δεύτερη αγωνιστική σκόνταψε απέναντι στον ΠΑΟ Κάτω Μονής και έχασε πολύτιμους βαθμούς μένοντας στη λευκή ισοπαλία 0-0.

Αποτελέσματα Κυριακής 29/10/17
Επίλεκτη
1. ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗΣ — ΣΤΑΥΡΑΕΤΌΣ. 2 — 4
2. ΚΈΔΡΟΣ –ΠΑΟ Κ.ΜΟΝΗΣ. 0 — 0
3. ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ — ΑΠΟΠ Παλαιχ. 1 — 0
4. ΑΤΕ – ΠΕΚ — ΕΥΑΓΟΡΑΣ. 0 — 0
5. ΛΕΝΑΣ — ΘΟΙ Καπέδων. 0 — 4
Ανοικτή Κατηγορία
1. ΆΓΙΟΣ ΜΑΜΑΣ–ΑΠΟΑ Άλωνας 6 –2
2.ΑΧΙΛΛΕΑΣ — ΑΡΑΚΆΣ Λαγουδερ. 1- 4
3.ΤΣΕΡΙ — ΑΡΗΣ Πέρα Ορεινής 4 –0
4.ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ Χαρτζ. — ΟΧΕΝ. 4 — 1

Για να δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα κάντε κλικ ΕΔΩ 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here