7άρα και πάλι ο Κορμακίτης- ήττα για τον Κέδρο

0
720

Οδοστρωτήρας ο Κορμακίτης για μια ακόμη αγωνιστική. Κέρδισε με 7-0 τον ΠΑΟ Κάτω Μονής εκτός έδρας.

Ο Κορμακίτης κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Αβράμη Βασιλέα στο 8 λεπτό όπου ήταν και το σκορ ημιχρόνου. Σε καμιά στιγμή δεν κινδύνεψε. Στο δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ο χορός των τερμάτων. Στο 50 λεπτό έκανε το 2-0 Ο Φραγκίσκος Φραγκίσκου και στο 52 το 3-0 ο Αβράμης Βασιλέας, στη συνέχεια στο 63 λεπτό ο Αβράμης Βασιλέας σημείωσε το τρίτο του τέρμα και έκανε το 4-0, στο 67 λεπτό ο Ερμής Σαμανής σημείωσε το 5-0 και στο 71 λεπτό ο Λάζαρος Πάρης το 6-0. Το κερασάκι στην τούρτα σημείωσε ο νεαρός Γιώργος Ευριπίδου στο 83 λεπτό κάνοντας το 7-0.

Το σκορ μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο μετά το 3-0 , όπου ο ΠΑΟ Κάτω Μονής δεν μπορούσε να ανταποκριθεί στο παιχνίδι και μπόνο ο Κορμακίτης βρισκόταν στο γήπεδο. Μέσα από τα δύο παιχνίδια που έχουμε παρακολουθήσει του Κορμακίτη φαίνεται καθαρά η δουλειά που έχει γίνει στην ομάδα τόσο από φυσική κατάσταση όσο και από πειθαρχία. Ο Κορμακίτης ανεβαίνει στο δεύτερο ημίχρονο όταν οι άλλες ομάδες πλέον δεν μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό του.

Για τον Κορμακίτη αγωνίστηκαν οι : Κούλης Κοιλαράς, Μάριος Α. Παρπέρη, Αντώνης Χατζηχαννής, Παλαίχωρος, Δημήτρης Αριστοδήμου, Φραγκίσκος Φραγκίσκου( Joseph Φραγκίσκου) Σταύρος Κλεοβούλου, Μάριος Παρπέρης ( Γιώργος Ευριπίδου), Αβράμης Βασιλέας, Λάζαρος Πάρης και Χριστόδουλος Χριστοδούλου ( Πιλαβάκης) .

Ο Κέδρος δυστυχώς έχασε εκτός έδρας από το Σταυραετό Κλήρου με 2-0. Από τον αγώνα του Κορμακίτη ο Σταυραετός φαινόταν ότι ήταν δύσκολη ομάδα διότι πίεζε συνεχώς. Μετά το 3-1 με τα δύο αυτοκγκόλ σταμάτησαν να προσπαθούν.

Με τη νίκη του Κορμακίτη και την ήττα του Κέδρου ο Κορμακίτης πλέον βρίσκεται στην Κορυφή με 9 βαθμούς.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής είναι : Επίλεκτη κατηγορία

1. Αναγέννηση — ΛΕΝΑΣ 2 — 1
2. ΚΛΉΡΟΥ — ΚΈΔΡΟΣ 2 — 0
3. ΠΑΟ – ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ 0 — 7
4.ΠΑΛΑΙΧΩΡΙ — ΑΤΕ– ΠΕΚ 4 – 0
5. ΕΥΑΓΌΡΑΣ — ΚΑΠΕΔΕΣ 0 — 0

ΑΝΟΙΚΤΉ ΚΑΤΗΓΟΡΊΑ

1. ΑΡΗΣ ΠΈΡΑ (Ο) – ΑΓΙΟΣ ΜΑΜΑΣ 2 — 3
2.ΟΧΕΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡ – ΑΧΙΛΛΕΑΣΠλατ. 3 — 1
3. ΑΡΑΚΆΣ Λαγουδ. — ΤΣΈΡΙ 0 — 1
4.ΑΠΟΑ Αλωνας –ΔΙΚΈΦΑΛΟΣ Χαρτ. 2 — 3

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here