Παρουσίαση και ευλογία της φανέλας του σωματείου « Ο Κορμακίτης»

0
979

Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου στο οίκημα του Σωματείου « Ο Κορμακίτης» η παρουσίαση και η ευλογία της φανέλας για την ποδοσφαιρική χρονιά 2017-2018, στην παρουσία της ποδοσφαιρικής και προπονητικής ομάδας του σωματείου, του πάτερ Akl εφημέριου της Παναγίας των Χαρίτων, των χορηγών της ομάδας και μελών του ΔΣ του Σωματείου.

Σε σύντομη ομιλία του ο Πρόεδρος του Σωματείου κ. Γιαννάκης Λαζαρής αφού καλωσόρισε τους παρευρισκομένους, επεσήμανε για ακόμη μια φορά τους ψηλούς στόχους που έχει θέσει φέτος η ομάδα στο ποδοσφαιρικό τμήμα, που δεν είναι άλλοι από την κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου αλλά και την άνοδο της στην Επίλεκτη Κατηγορία της ΣΤΟΚ. Ευχήθηκε στους ποδοσφαιριστές μόνο νίκες με την ομάδα μας και τους υποσχέθηκε ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους.

Ο πάτερ Akl μετέφερε τις ευχές του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου μας για επιτυχία της ομάδας και είπε στους ποδοσφαιριστές ότι ο ίδιος και η ενορία του είναι πάντα πρόθυμοι να βοηθήσουν. Στη συνέχεια ευλόγησε τις νέες στολές της ομάδας μας για την φετινή ποδοσφαιρική χρονιά. Ακολούθως το λόγο πήρε ο Τεχνικός Διευθυντής της ομάδας κ. Τζιωρτζίνος Αντωνίου ο οποίος μίλησε για την αθλητοπρέπεια που πρέπει να επιδείξουν οι ποδοσφαιριστές καθ’ όλη τη διάρκεια της σεζόν. Στην συνάντηση αυτή μίλησαν προς τους ποδοσφαιριστές και ο αρχηγός της ομάδας Μάριος Παρπέρης ο οποίος ευχαρίστησε το Δ.Σ του σωματείου που είναι συνεχώς δίπλα από την ομάδα . Τόνισε ότι οι ίδιοι θα προσπαθήσουν να βγάλουν ασπροπρόσωπους τα μέλη του Δ.Σ για την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν, καθώς επίσης και ο αντιπρόεδρος του σωματείου Μιχάλης Σκορδής. Ο Μιχάλης ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές να βγάλουν το όνομα του σωματείου ψηλά, εκεί που ήταν πάντα.

Τέλος το λόγο πήρε ο χορηγός της στολής της ομάδας, κ. Αλέξανδρος Φύσας διευθυντής της Fysair Ltd. Ο κ. Φύσας είπε ότι είναι με χαρά που αποδέχτηκε να είναι ο χορηγός της φετινής μας στολής και δήλωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα στο Σωματείο.

Μετά τις ομιλίες οι ποδοσφαιριστές παρέλαβαν τις τσάντες τους με τη στολή τους. Ακολούθησε δείπνο με την παραδοσιακή κελπαστή. Το ΔΣ του Σωματείου επιθυμεί να ευχαριστήσει την εταιρεία Fysair Ltd Ltd, την Weather Master, την Haier και τον Marios Neophytou, χορηγούς της φετινής στολής της ομάδας μας.

Για φωτογραφίες από την εκδήλωση κάντε κλικ ΕΔΩ

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here