Άρωμα γυναίκας ή άρωμα ανακατώματος ???

0
1474

Διαβάσαμε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ότι στις επικείμενες «Μουχταρικές» εκλογές στον Κορμακίτη θα έχει άρωμα γυναίκας…

Για να γνωρίζουν όλοι οι αναγνώστες και από μόνοι τους να βγάλουν κάποια συμπεράσματα πρέπει να γνωρίσουν τις πραγματικότητες όλες για τον Κορμακίτη.

1.Οι λεγόμενες « Μουχταρικές» εκλογές στον Κορμακίτη θα είναι τον Απρίλη του 2018, εάν θα γίνουν.

2.Οι εγγεγραμμένοι ψηφοφόροι για τον «Κορμακίτη» είναι μόνο οι εγκλωβισμένοι και ελάχιστοι επανεγκατεσταθέντες. Νέος κατάλογος δεν έχει γίνει έστω και αν αρκετοί προσπάθησαν να εγγραφούν.

3.Κανένας νέος επανεγκατεσταθέντας, ούτε και αυτοί που θέλουν να υποβάλουν υποψηφιότητα για την θέση του « Μουχτάρη» δεν έχουν ούτε δικαίωμα να ψηφίσουν αλλά ούτε και να ψηφιστούν. Όλες οι ενέργειες που γίνονται  βρίσκουν εμπόδιο στο θέμα των Μαρωνιτών.

4.Σε τέτοιες μέρες όπου είναι κρίσιμες για την κοινότητα μας τίποτα δεν είναι βέβαιο για το μέλλον της. Μετά τις εξαγγελίες των Τουρκοκυπριακών αρχών και το αβέβαιο μέλλον μας σε όλα τα χωριά μας το τελευταίο πράγμα που θα πρέπει να βλέπουμε είναι οι «Μουχταρικές» εκλογές στον Κορμακίτη.

Ως ιστοσελίδα πιστεύουμε ότι αυτή τη στιγμή προέχει το μέλλον της κοινότητας και τα αρώματα ας μείνουν με το νέο έτος του 2018. Τα αρώματα του ανακατώματος και οι διεργασίες ας παραμείνουν στους κλειστούς κομματικούς και εκκλησιαστικούς κύκλους για εσωτερική κατανάλωση καθώς επίσης και οι συμμαχίες μεταξύ ατόμων.

Η φωτογραφία του κειμένου παρουσιάζει το ηλιοβασίλεμα στο Λιθράτη μέσα από τα κύματα, που παρά την ομορφιά της  θάλασσας αυτής είναι πάντα ανακατωμένη…

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here