Wednesday, May 8, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΚαλοκαιρινή Χοροεσπερίδα σωματείου « Ο Κορμακίτης» 13.8.2017

Καλοκαιρινή Χοροεσπερίδα σωματείου « Ο Κορμακίτης» 13.8.2017

Έγινε την Κυριακή το βράδυ, 13 Αυγούστου στην πλατεία του Κορμακίτη, η καθιερωμένη πλέον καλοκαιρινή χοροεσπερίδα του σωματείου « Ο Κορμακίτης» η οποία είχε τεράστια επιτυχία. Η χοροεσπερίδα αυτή όπως κάθε χρόνο είναι αφιερωμένη στους απόδημους του Κορμακίτη.

Ο πρόεδρος του σωματείου Γιαννάκης Λαζαρής στην ομιλία του αναφέρθηκε στην μεγάλη σημασία που έχει κάθε χρόνο η παρουσία των αποδήμων μας στον Κορμακίτη γιατί με αυτό τον τρόπο οι απόδημοι μας συμμετέχουν στο να διατηρήσουν τον Κορμακίτη ζωντανό και ενισχύουμε το έργο των ηρωικών εγκλωβισμένων μας που κάτω από αντίξοες συνθήκες έχουν κρατήσει τη φλόγα της επιστροφής ζωντανή.

Η παρουσία του κόσμου στην χοροεσπερίδα ήταν τόσο μεγάλη που αρκετοί έφυγαν χωρίς να μπορέσουν να εξασφαλίσουν θέση. Πέρα των 400 ατόμων παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Ο πρόεδρος του σωματείου σε δηλώσεις στην ιστοσελίδα μας απολογείται γιατί δεν μπόρεσαν να εξυπηρετήσουν όλο τον κόσμο και υποσχέθηκε όπως σε μελλοντικές εκδηλώσεις θα το προνοήσουν.

Έντονος ήταν ο πρόεδρος του σωματείου στο θέμα της ενότητας στο χωριό και αναφέρθηκε στην ανάγκη της ενότητας του χωριού και ο ίδιος υποσχέθηκε να εργάζεται ενωτικά για το καλό της νεολαίας του χωριού και γενικότερα όλου του χωριού. Ευχαρίστησε όλους όσους παρευρέθηκαν αλλά ταυτόχρονα καυστηρίασε την απουσία του Κοινοτικού Συμβουλίου του Κορμακίτη που παρά τις υποσχέσεις που έδωσαν σε κοινή συνεδρία που είχαν δεν τις τήρησαν. Η στήριξη του κοινοτικού συμβουλίου προς το σωματείο , τόνισε, πρέπει να είναι συνεχής και ηθικά αλλά και οικονομικά. Μετά τα λύπης του, τόνισε ο πρόεδρος του σωματείου Γιαννάκης Λαζαρής, ότι στις ανακοινώσεις του το Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη δεν έκανε καθόλου αναφορά στις εκδηλώσεις του σωματείου “Ο Κορμακίτης” που θα γίνονταν τον Αύγουστο στον Κορμακίτη.

Την χοροεσπερίδα τίμησε με την παρουσία του ο Αρχιεπίσκοπος Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέιφ ο οποίος και απεύθυνε σύντομο χαιρετισμό.

Ο πρόεδρος στην ομιλία του έκανε ειδική αναφορά για την συνεργασία του σωματείου με την ιδιωτική ακαδημία «Blaugrana» και κάλεσε τους γονείς όπως στηρίξουν αυτή τη συνεργασία. Επίσης ευχαρίστησε την προπονητική ομάδα του σωματείου που φέτος έχει θέση ψηλούς στόχους για τον αθλητικό Κορμακίτη.

Μετά τις ομιλίες ακολούθησε διασκέδαση μέχρι τις πρωινές ώρες

Για να δείτε φωτογραφίες από την χοροεσπερίδα κάντε κλικ ΕΔΩ

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments