Thursday, May 9, 2024
ΑρχικήΑνακοινώσειςΥπενθύμιση - Χοροεσπερίδα- Φιέστα και Talent Show από το Σωματείο « Ο...

Υπενθύμιση – Χοροεσπερίδα- Φιέστα και Talent Show από το Σωματείο « Ο Κορμακίτης» στις 13 & 14 Αυγούστου στον Κορμακίτη

Το Σωματείο « Ο Κορμακίτης» , όπως και κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα διοργανώσει την Δευτέρα 14 Αυγούστου και ώρα 7:30 μ.μ. το βράδυ, το καθιερωμένο πλέον Talent Show στο αμφιθέατρο της Παναγίας με τη συμμετοχή νεαρών ταλέντων του χωριού. Το Talent Show γίνεται σε συνεργασία με την φιλανθρωπική οργάνωση Κάριτας και το σωματείο καλεί όσους μπορούν να βοηθήσουν στο θεάρεστο αυτό έργο φέρνοντας διάφορα τρόφιμα για τις άπορες οικογένειες.

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος στο Talent Show μπορούν να επικοινωνήσουν με τον έφορο καλλιτεχνικών του σωματείου «Ο Κορμακίτης» Σιάρπελ Φραγκίσκου στο τηλέφωνο 99678558 ή με την Μόνικα Κουρρά στο τηλέφωνο 99911923 .

Επίσης το Σωματείο , όπως πέρσι έτσι και φέτος θα διοργανώσει την Κυριακή 13 Αυγούστου, στην πλατεία του Χωριού, την καθιερωμένη πλέον καλοκαιρινή χοροεσπερίδα – φιέστα με ζωντανή μουσική και πλούσιο φαγητό . Τιμή κατά άτομο 10 ευρώ.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου « Ο Κορμακίτης» Γιαννάκης Λαζαρής, καλεί τον κόσμο όπως στηρίξει τις εκδηλώσεις αυτές που σκοπό έχουν να δώσουν ζωή στο χωριό και να συμβάλουμε με αυτό τον τρόπο στην στήριξη των ηρωικών μας εγκλωβισμένων μέχρι την ποθητή μέρα της επιστροφής όλων των κατοίκων του χωριού μας στον Κορμακίτη.

Ιδιαίτερες προσκλήσεις για την Χοροεσπερίδα- Φιέστα δεν θα δοθούν σε κανένα.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments