Monday, May 20, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΚορμακίτης με προβλήματα υδροδότησης και ηλεκτρισμού

Κορμακίτης με προβλήματα υδροδότησης και ηλεκτρισμού

Μετά την αποτυχημένη προσπάθεια να ενωθεί ο Κορμακίτης με το νερό των Πανάγρων και τους λάθους χειρισμούς των υπευθύνων, δημιουργήθηκαν τεράστια προβλήματα στο σύστημα υδροδότησης του Κορμακίτη .

Όταν μπήκε το πρώτο νερό στα ντεπόζιτα του Κορμακίτη , όπως δημοσιεύσαμε και παλιά , οι σωλήνες ήταν γεμάτες ακαθαρσίες, αυτό το νερό μεταφέρθηκε μέσα στο σύστημα υδροδότησης του χωριού με αποτέλεσμα σε πολλά σημεία να κλείσουν οι σωλήνες και πολλά σπίτια να μην έχουν νερό.

Γίνονται προσπάθειες να λυθούν τα προβλήματα αυτά και ελπίζουμε σύντομα να λυθούν όλα. Γνωρίζουμε ότι το νερό ακόμη βρίσκεται στα χέρια του Κορμακίτη και δεν είναι το νερό των Πανάγρων. Τα έξοδα αυτά γίνονται από το χωριό για όλες τις επιδιορθώσεις. Αναμένουμε σύντομα να λυθούν αυτά τα προβλήματα.

Ηλεκτροδότηση του χωριού. Σε δεύτερη μοίρα φαίνεται να βρίσκεται ο Κορμακίτης. Το θέμα αυτό το έχουμε θίξει χιλιάδες φορές. Ένα χωριό που τους θερινούς μήνες ο πληθυσμός του φθάνει τις 2000 , έχει υποδομές του ηλεκτρισμού του 1960. Πρέπει να γίνουν άμεσες ενέργειες για αλλαγή της ηλεκτρικής εγκατάστασης του χωριού .

Την Κυριακή πάλι είχαμε ατύχημα με το σύρμα στην μέση της πλατείας , δημιουργώντας μεγάλες ζημιές στο αυτοκίνητο του εφημέριου του Κορμακίτη. Καλούμε τους δύο κοινοτάρχες να συνεργαστούν για το καλό του Κορμακίτη και των κατοίκων του χωριού. Πρέπει να ενώσουμε όλοι δυνάμεις για την ανάπτυξη του χωριού μας και όχι ο ένας να τραβά το σχοινί και ο άλλος το παλούκι. Ελπίζουμε αυτές τις διακοπές του Αυγούστου να μην έχουμε όλα αυτά τα προβλήματα με το ρεύμα και το νερό.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments