Monday, May 20, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΑνακοίνωση Φυσιολατρικού Ομίλου Κορμακίτη για το 4ο περάτημα του Ομίλου στο Λιθράτη

Ανακοίνωση Φυσιολατρικού Ομίλου Κορμακίτη για το 4ο περάτημα του Ομίλου στο Λιθράτη

ΦΥΣΙΟΛΑΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ

Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 15 Ιουλίου 2017 , το 4ο περπάτημα του Φυσιολατρικού Ομίλου Κορμακίτη. Την παρουσία τους έδωσαν πέρα των 50 ατόμων. Όπως ήταν προγραμματισμένο από την οργανωτική επιτροπή του ομίλου ξεκινήσαμε στις 6:30 μ.μ. από το εκκλησάκι της Παναγίας. Πριν ξεκινήσουν ο όμιλος έδωσε σε όλους όσους παρευρέθηκαν από ένα καπελάκι με το έμβλημα του ομίλου τα οποία ήταν δωρεάν του Εκπροσώπου της Κοινότητας στη Βουλή των Αντιπροσώπων Γιαννάκη Μούσα και της συζύγου του .

Όλοι οι συμμετέχοντες επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητα διπλοκάμπινα και 4Χ4 , στο σύνολο 7 αυτοκίνητα και μεταφέρθηκαν στην περιοχή του Καψάλη. Από εκεί περπατητή περνώντας από τις περιοχές Πιστανούθκια , ποταμό του Λιθράτη κατέληξαν στην αμμουδιά του Λιθράτη στον Πασσίαμμο. Στην πορεία έγιναν 2 σταθμοί όπου εξήγησαν τα μέλη του ομίλου τις διάφορες περιοχές και την ιστορία των τοποθεσιών.

15 λεπτά πριν από την δύση του ήλιου έφθασαν στην αμμουδιά του Λιθράτη όπου εκεί απόλαυσαν το μοναδικό ηλιοβασίλεμα. Αρκετοί περπάτησαν και στην αμμουδιά ενώ άλλοι κολύμπησαν.

Ο Φυσιολατρικός Όμιλος Κορμακίτη θα ήθελε να ευχαριστήσει τους Ηλία, Παναγιώτη, Μάριο και Κύπρο όχι μόνο για την επιλογή αυτής της θαυμάσιας διαδρομής αλλά και για την όλη τους προσφορά, την καθοδήγηση και την εποπτεία για να περάσουμε όλοι μας ένα ωραίο και ευχάριστο πρωινό.

Ευχαριστίες επίσης στον Εκπρόσωπο μας στην Βουλή των Αντιπροσώπων κον Γιαννάκη Μούσα και στην σύζυγο του Τούλλα πού πρόσφεραν σε όλους τους συμμετάσχοντες καπελάκια με το λογότυπο του Ομίλου μας, ένα λογότυπο που εμπνεύστηκε και σχεδίασε ο φίλος Μάριος Κατσιολούδης που τον ευχαριστούμε θερμά.

Ευχαριστίες επίσης στον χορηγό του Ομίλου μας κον Χρίστο Κουμέττου ο οποίος είναι πάντα στο πλευρό μας για ότι του ζητηθεί.

Τέλος ο ΦΟΚ θέλει να ευχαριστήσει όλους εσάς που με την συμμετοχή σας στα διάφορα περπατήματα δείχνετε ότι πάνω από όλα είναι ο Κορμακίτης μας. Γιατί σκοπός του Ομίλου μας είναι να γνωρίσετε όσο καλύτερα το χωριό μας και τις περιοχές του αλλά και να αγαπήσετε και να έχετε πάνω από όλα το χωριό μας.

Σας ευχαριστούμε
Φυσιολατρικός Όμιλος Κορμακίτη
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ ΜΑΣ

Για να δείτε φωτογραφίες από το 4ο περπάτημα κάντε κλικ ΕΔΩ

Για να δείτε σχετικό βίντεο κάντε κλικ ΕΔΩ 

 

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments