“Η καταγραφή της ζωής πριν από τη μηχανή” του Γιώργου Καζάζη Διόλα

0
555

Η ιστοσελίδα μας παρουσιάζει σήμερα ένα νεαρό της Κοινότητας μας , από τον Κορμακίτη που σπουδάζει στο πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ την τέχνη της φωτογραφίας. Πιο κάτω λίγα λόγια από τον ίδιο για την δουλειά του και μερικές από τις φωτογραφίες του από τον Κορμακίτη.

«Σπουδάζω φωτογραφία στο Πανεπιστήμιο του Μπέρμιγχαμ και για το τελευταίο μου έργο επέλεξα να μελετήσω τη φύση και τον πολιτισμό του αγαπημένου μου χωριού Κορμακίτη.
Χρησιμοποίησα μια πολύ παλιά πλήρως χειροκίνητη φωτογραφική μηχανή, ασπρόμαυρη, μεσαίου μεγέθους ταινία-φιλμ , ώστε όλες οι φωτογραφίες να είναι ακατάπαυστες καθώς στόχος μου ήταν να απεικονίσω την οργανική ομορφιά και το χαρακτήρα των θαυμάσιων τοπίων μας και του παραδοσιακού τρόπου ζωής. Έχω βγάλει αρκετές φωτογραφίες για το έργο μου αυτό τις οποίες δεν έχω δημοσιεύσει στο διαδίκτυο. Δέχομαι παραγγελίες για πρωτότυπες, υπογεγραμμένες και αριθμημένες εκτυπώσεις σε οποιαδήποτε μεγέθη Για ερωτήσεις επικοινωνήστε μαζί μου στο geokaz23@gmail.com ή μέσω της σελίδας μου στο Facebook (https://www.facebook.com/geokaz)

Γιώργος Καζάζης Διόλας

Για να δείτε τις φωτογραφίες του Γιώργου μπείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο

https://www.facebook.com/geokaz/posts/10211444751372792?pnref=story

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here