Ανακοίνωση Καθολικής Νεολαίας Μαρωνιτών Κύπρου –Προεδρεύων ο Χρίστος Κατσιολούδης

0
969

Το Διοικητικό Συμβούλιο της οργάνωσης επιθυμεί να ενημερώσει ότι ο Πρόεδρος του Βασίλης Κουμέττου, για προσωπικούς λόγους και, πάνω από όλα, με γνώμονα το συμφέρον της Καθολικής Νεολαίας Μαρωνιτών Κύπρου, αποχωρεί από τη θέση του και κατ’ επέκταση από το Διοικητικό Συμβούλιο.

Η Καθολική Νεολαία δεν έχει παρά να τον ευχαριστήσει για την πολυετή του προσφορά και την ευρύτερη του συνεισφορά στη δράση και το έργο της. Το σίγουρο είναι πως, είτε από τη θέση του Προέδρου είτε όχι, δεν μπορεί κανείς εύκολα να μείνει μακριά από την μεγάλη αυτή οργάνωση. Του ευχόμαστε καλή συνέχεια και είμαστε βέβαιοι ότι η προσφορά του προς την κοινότητα και τη νεολαία θα είναι δεδομένη και σε καθημερινή βάση, από τη θέση του στο Γραφείο Εκπροσώπου Μαρωνιτών.

Όσον αφορά στο τι μέλλει γενέσθαι, θα ακολουθηθούν πιστά οι πρόνοιες του καταστατικού της οργάνωσης. Σε πρόσφατη συνεδρία, αποφασίστηκε όπως, Προεδρεύων του Διοικητικού Συμβουλίου μέχρι τον ερχόμενο Νοέμβριο (2017), όταν θα πραγματοποιηθεί η Εκλογική Γενική Συνέλευση της οργάνωσης, η οποία θα λήξει τη θητεία του παρόντος Συμβουλίου και θα αναδείξει νέο, αναλάβει ο Γενικός Οργανωτικός Χρίστος Κατσιολούδης (τηλ. 99-275714). Επιθυμούμε τέλος να ενημερώσουμε ότι στο Διοικητικό Συμβούλιο ενσωματώνονται οι Χρίστος Μαυρόχαννας και Μισιέλ Φραγκίσκου, μέχρι την Εκλογική Γενική Συνέλευση, όπου επίσημα πια, θα εκλεγεί νέο συμβούλιο.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here