Αγροτουρισμός, μάθετε τους στόχους του προγράμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης

0
808

•Ανακοίνωση Γραφείου Εκπροσώπου Μαρωνιτών

Παρουσίαση που έγινε στον Κορμακίτη από την μη κυβερνητική οργάνωση Association for Sustainable Development

Στα πλαίσια της ενημέρωσης του κοινού και κυρίως όλων όσων θα ήθελαν να ασχοληθούν με τον Αγροτουρισμό στα χωριά μας, το Γραφείο του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών δημοσιοποιεί την παρουσίαση που έγινε χτες στον Κορμακίτη από την μη κυβερνητική οργάνωση Association for Sustainable Development και καλεί όλους όπως την μελετήσουν.

Μέσα από την παρουσίαση θα γίνει αντιληπτό το πλαίσιο στο οποίο κινείται το Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα Χρηματοδότησης για τον Αγροτουρισμό, καθώς και οι στόχοι που επιδιώκει να επιτύχει, όπως και οι τομείς τουρισμού που επιθυμεί να καλύψει. Η καλύτερη κατανόηση του γενικού πλαισίου του προγράμματος θα βοηθήσει πολύ τους ενδιαφερόμενους να αναπτύξουν έγκαιρα τις πιο κοντινές, προς τις απαιτήσεις του σχεδίου, ιδέες για εξασφάλιση χρηματοδότησης.

Τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Χρηματοδότησης για προώθηση του Αγροτουρισμού εξαγγέλλονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση κατά περιόδους και θα ανακοινώνονται με πλήρη διαφάνεια από το Γραφείο του Εκπροσώπου για ενημέρωση. Στόχος μας είναι να έχουν όλοι, μηδενός εξαιρουμένου, πρόσβαση σε αυτές τις πηγές χρηματοδότησης.

Για να κατεβάσετε την παρουσίαση σε μορφή PDF κάντε κλικ ΕΔΩ

SUSTAINABLE RURAL TOURISM

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here