Ονομαστική γιορτή Υπουργού Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργου Λακκοτρύπη

0
1461

Σε μια σεμνή μοναστηριακή Θεία Λειτουργία που έλαβε χώρα στο Μετόχι του Προφήτη Ηλία στον Κοτσιάτη την Κυριακή 23 Απριλίου και ώρα 6:30 μ.μ., ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου, Βιομηχανίας και Τουρισμού Γιώργος Λακκοτρύπης με τη σύζυγο του Χριστιάνα και όλη την οικογένεια του γιόρτασε την ονομαστική του γιορτή.

Της Θείας Λειτουργίας χοροστάτησε ο Πανοσιολογιότατος Αββάς Ιωσήφ Μιχαηλίδης-Λακκοτρύπης, συμπαραστατούμενος από ιερείς και διακόνους της κοινότητας. Τη Θεία Λειτουργία παρακολούθησαν πέραν των 400 φίλων και εκτιμητών του έντιμου Υπουργού.

Τον Υπουργό Ενέργειας τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κος Νίκος Αναστασιάδης, ο πρώην πρόεδρος της Βουλής κος Μάριος Καρογιάν, η πλειοψηφία του Υπουργικού Συμβουλίου, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κος Νίκος Χριστοδουλίδης, οι γενικοί διευθυντές των υπουργείων Οικονομικών, Εσωτερικών, Υγείας και Ενέργειας, ο Έπαρχος Κερύνειας κος Θεοδόσης Τσιόλας, ο Έπαρχος Λευκωσίας κος Μάριος Παναγίδης, ο αρχηγός αστυνομίας κος Ζαχαρίας Χρυσοστόμου, πρέσβεις , βουλευτές και πρόεδροι ημικρατικών οργανισμών.

Τον Αρχιεπίσκοπο Μαρωνιτών Κύπρου εκπροσώπησε ο Χωρεπίσκοπος Μαρωνιτών πάττερ Ιωάννης Ορφανού, αρκετοί ιερείς και οι καλογριές του τάγματος του Αγίου Φραγκίσκου και του Αγίου Αντωνίου.

Μετά τη Θεία Λειτουργία ο Υπουργός πλαισιωμένος από τον Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας και τους Υπουργούς δέχθηκε τις ευχές του Κόσμου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here