Φεστιβάλ Αγίου Γεωργίου- 22 Απριλίου- έναρξη φεστιβάλ

0
1251

•«Δήμαρχος» – Τυχεροί οι Μαρωνίτες που έχουν εκπρόσωπο τον Γιαννάκη Μούσα
•Γήπεδο με πλαστικό γρασίδι σύντομα στον Κορμακίτη
•Γιαννάκης Λαζαρής: To φεστιβάλ Αγίου Γεωργίου ενώνει όλους τους κατοίκους της Κύπρου .
•Πέραν των 400 ατόμων στη φιέστα της Κελπαστής με ζωντανή μουσική

Μεγάλη επιτυχία είχε η πρώτη μέρα του Φεστιβάλ του Αγίου Γεωργίου στον Κορμακίτη. Το Φεστιβάλ ξεκίνησε από τις 11 το πρωί με τα περίπτερα , ενώ ώρα 5:00 μ.μ. έγινε η Λιτανεία της εικόνας του Αγίου Γεωργίου στον Ναό του Αγίου Γεωργίου.

Ώρα 6:00 μ.μ. έγινε η επίσημη τελετή έναρξης του Φεστιβάλ . Στην τελετή έναρξης μίλησε ο πρόεδρος του Σωματείου « Ο Κορμακίτης» Γιαννάκης Λαζαρής, ο « Κοινοτάρχης» Κορμακίτη Αντώνης Σκούλλος και εκπρόσωπος του «Δημάρχου» Λαπήθου . Στην τελετή έναρξης του φεστιβάλ παρευρέθηκε και ο εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη βουλή των αντιπροσώπων κύριος Γιαννάκης Μούσας.

Στην ομιλία του εκπροσώπου του «Δημαρχείου» Λαπήθου αναφέρθηκε στα έργα που προγραμματίζονται να γίνουν στον Κορμακίτη και που έγιναν. Ανάφερε ότι είχε συνάντηση ο «Δήμαρχος» Λαπήθου τόσο με τον εκπρόσωπο των Μαρωνιτών όσο και με τον Αρχιεπίσκοπο Μαρωνιτών. Τόνισε ότι οι Μαρωνίτες είναι τυχεροί που έχουν εκπρόσωπο τον Γιαννάκη Μούσα και ανάφερε ότι μέχρι τέλος Μαΐου ο Κορμακίτης θα ενωθεί με το νερό των Πανάγρων και σύντομα θα ξεκινήσουν τα έργα της δημιουργίας του γηπέδου με πλαστικό χορτοτάπητα.

Μετά το τέλος της τελετής έναρξης ξεκίνησε η φιέστα της Κελπαστής με ζωντανή μουσική η οποία κράτησε μέχρι αργά το βράδυ. Πέρα των 400 ατόμων παρευρέθηκαν και απόλαυσαν το πλούσιο φαγητό και ποτό.

Φωτογραφικό υλικό η ιστοσελίδα μας ανέβασε αρκετό κατά τη χθεσινή μέρα.

Για να δείτε φωτογραφίες από την αρχή του φεστιβάλ κάντε κλικ ΕΔΩ
Για να δείτε φωτογραφίες από την τελετή έναρξης κάντε κλικ ΕΔΩ
Για αν δείτε φωτογραφίες από την φιέστα της κελπαστής κάντε κλικ ΕΔΩ
Για να δείτε το σχετικό βίντεο με αποσπάσματα από τις ομιλίες κατά την τελετή έναρξης κάντε κλικ ΕΔΩ

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here