Έτοιμος ο χώρος στάθμευσης για την έκθεση του Κλασσικού αυτοκινήτου στο Φεστιβάλ Αγίου Γεωργίου

0
970

Μέσα στα πλαίσια του 6ου ετήσιου φεστιβάλ Αγίου Γεωργίου στον Κορμακίτη ,  θα γίνει και έκθεση κλασσικού αυτοκινήτου στο χώρο κάτω από το γήπεδο προς την βρύση. Για το σκοπό αυτό το Σωματείο « Ο Κορμακίτης» σε συνεργασία με το « Δήμο Λαπήθου» καθάρισαν το χώρο που βρίσκεται δίπλα από το δρόμο προς το σχολείο του Κορμακίτη και το γήπεδο. Ένας χώρος αρκετά μεγάλος για να μπορούν να μπουν όλα τα κλασσικά αυτοκίνητα.

Το καθάρισμα του χώρου αυτού έγινε την Μεγάλη Παρασκευή το πρωί και έτσι για αύριο την Κυριακή , που θα είναι το Φεστιβάλ του Αγίου Γεωργίου, ο χώρος θα είναι έτοιμος για το σκοπό αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας ο χώρος αυτός , που ανήκει στην εκκλησιαστική επιτροπή Κορμακίτη, προτάθηκε από το Κοινοτικό Συμβούλιο Κορμακίτη , για να γίνει χώρος στάθμευσης για το χωριό. Έχουν γίνει οι απαραίτητες αιτήσεις του Κοινοτικού Συμβουλίου προς την Αρχιεπισκοπή για την παραχώρηση της άδειας χρήσης του χώρου. Το κόστος της κατασκευής του χώρου στάθμευσης θα καλυφτεί από τις 12 500 ευρώ που δόθηκε από την κυβέρνηση στο κάθε χωριό για την κατασκευή κάποιου έργου. Στον Κορμακίτη δηλώθηκε ότι θα κατασκευαστεί ο χώρος στάθμευσης.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here