Τελικός Κυπέλλου Εφήβων ΕΠΟΠΛ ( Ανακοίνωση ΕΠΟΠΛ )

0
603

ΤΕΛΙΚΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΦΗΒΩΝ ΕΠΟΠΛ (Κυπελλούχος η ΔΟΞΑ Παλαιομετόχου)

Με τη διεξαγωγή του Τελικού Κυπέλλου Εφήβων της ΕΠΟΠΛ το Σάββατο 8 Απριλίου 2017, έχουν ολοκληρωθεί όλα τα Πρωταθλήματα της Ομοσπονδίας, Επίλεκτης, Ενιαίας, Κυπέλλου, Εφήβων και Κυπέλλου Εφήβων.

Ο τελευταίος αυτός αγώνας έγινε στο Γήπεδο της ΔΟΞΑΣ Παλαιομετόχου
-κατόπιν κλήρωσης- με αντίπαλο τη ΔΟΞΑ Παλαιομετόχου και τον ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ, που ήταν και ο Πρωταθλητής του Εφηβικού Πρωταθλήματος.

Ο κανονικός αγώνας έληξε 2-2 όπως και η παράταση. Στα πέναλτι νίκησε η ΔΟΞΑ Παλαιομετόχου με 5-4 και στέφθηκε Κυπελλούχος. Τον αγώνα που διαιτήτευσε με επιτυχία ο έμπειρος Διαιτητής μας Γιαννάκης Λουκά, παρακολούθησαν πολλοί φίλοι των δύο Ομάδων και κυρίως οι συγγενείς των Εφήβων μας, γονείς, παππούδες, φίλοι.

Το Δ.Σ. της ΕΠΟΠΛ, συγχαίρει τις δύο Ομάδες μας και τους εύχεται κάθε πρόοδο.

Επίσης ευχαριστεί την Αθλοθέτη και Χορηγό Εταιρεία Carlsberg καθώς και το Δ.Σ. των δύο Σωματείων μας για την καλή θέληση και συνεργασία που έδειξαν καθώς και όλους τους φιλάθλους για την άψογη συμπεριφορά και το χειροκρότημα και προς στις δύο ομάδες.

Τα έπαθλα και τα μετάλλια Carlsberg, επέδωσε ο νεώτερος του Δ.Σ. ΕΠΟΠΛ κ. Πέτρος Πεκρής που απεύθυνε τις ευχές και τα συγχαρητήρια του Δ.Σ.

Τον αγώνα παρακολούθησαν επίσης ο Κοινοτάρχης Παλαιομετόχου κ. Ανδρέας Κυπριανού και τα Μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΟΠΛ, Ανδρέας Φαλάς και Μιχάλης Στυλιανού.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here