Ο Πρόεδρος του Τουρκοκυπριακού Ρεπουμπλικανικού Κόμματος Τουφάν Ερχουμάν στον Κορμακίτη

0
941

Επίσκεψη στον Κορμακίτη πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα ο Πρόεδρος του Τουρκοκυπριακού Ρεπουπλικανικού Κόμματος Τουφάν Ερχουμάν. Τον κύριο Ερχουμάν και την συνοδεία του υποδέχτηκε στον Κορμακίτη ο Εκπρόσωπος των Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων Γιαννάκης Μούσας. Ο Εκπρόσωπος ενημέρωσε τον ηγέτη του μεγαλύτερου Τουρκοκυπριακού κόμματος για την πορεία της Μαρωνιτικής Κοινότητας και τις προσπάθειες που καταβάλλονται για επιστροφή στα τέσσερα Μαρωνίτικα χωριά.

Στη συνέχεια ο Τουρκοκύπριος πολιτικός αρχηγός επισκέφθηκε τα καφενεία στο κέντρο του χωριού και το Πολιτιστικό Λαογραφικό Κέντρο στο πρώην Νηπιαγωγείο Κορμακίτη.

Στο περιθώριο της επίσκεψης ο κύριος Ερχουμάν αποδέκτηκε πρόσκληση του τέως Εκπροσώπου των Μαρωνιτών Αντώνη Χατζηρούσου και επισκέφθηκε μαζί με τον Εκπρόσωπο το Ράντζο Τελ Βάτα στον κάμπο του χωριού.

Μετά την ολοκλήρωση της επίσκεψης ο ηγέτης του Ρεπουπλικανικού Κόμματος κ. Ερχουμάν εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Κορμακίτη και τον κόσμο του και δήλωσε την ετοιμότητά του να στηρίξει τα διάφορα αιτήματα της κοινότητας. Ο Εκπρόσωπος, με την σειρά του, τον ευχαρίστησε για την επίσκεψη και το ενδιαφέρον του και έστειλε για άλλη μια φορά το μύνημα πως όλοι μαζί ενωμένοι εργαζόμαστε για την επιστροφή στα χωριά μας.

Στις φωτογραφίες στιγμιότυπα απο την σημερινή επίσκεψη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here