Επίσκεψη «Δημάρχου» Λαπήθου στον Κορμακίτη για το 6ο Φεστιβάλ Αγίου Γεωργίου

0
1025

Την Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017, το πρωί, επισκέφθηκε τον Κορμακίτη, ο « Δήμαρχος» Λαπήθου , όπου είχε συνάντηση με τον Πρόεδρο του Σωματείου « Ο Κορμακίτης» Γιαννάκη Λαζαρή και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου.

Κύριο θέμα συζήτησης τους ήταν το φεστιβάλ Αγίου Γεωργίου που θα γίνει το Σάββατο 22 Απριλίου και την Κυριακή 23 Απριλίου. Το «Δημαρχείο Λαπήθου» ανάλαβε τα παρακάτω για την ομαλή λειτουργία και επιτυχία του φεστιβάλ.

1.Για αυτές τις μέρες θα φωταγωγήσει την πλατεία του χωριού.

2. Καθαρισμός του Γηπέδου

3. Καθαρισμός του χώρου για στάθμευση και τοποθέτηση συμβόλων που θα καθοδηγούν τους επισκέπτες στους χώρους στάθμευσης.

4. Μεταφορά και στήσιμο περιπτέρων για το φεστιβάλ.

5. Άνοιγμα των δημόσιων αποχωρητηρίων που βρίσκονται στην πλατεία του χωριού και τοποθέτηση συμβόλων που θα καθοδηγούν τον κόσμο στους χώρους αυτούς.

Να αναφέρουμε ότι ο «Δήμαρχος» υποσχέθηκε ότι κατά τις γιορτές του Πάσχα το δημαρχείο του θα καθαρίσει τους δρόμους του χωριού.

Η όλη συνάντηση έληξε με επιτυχία και αναμένεται το φεστιβάλ να έχει τεράστια επιτυχία. Οι προετοιμασίες συνεχίζονται εντατικά σε όλους τους τομείς για την διοργάνωση του.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here