Αίσχος,Ντροπή- Απαγόρευσαν στον Γιατρό να επισκεφθεί το Ιατρικό Κέντρο στον Κορμακίτη

0
3009

Πριν από δύο εβδομάδες ένα όνειρο ,των ηλικιωμένων κατοίκων του Κορμακίτη αλλά και όλων των Κορματζιθκιανών, έγινε πραγματικότητα. Κάθε Τετάρτη Τουρκοκύπριος Γιατρός επισκεπτόταν το Ιατρικό Κέντρο του Κορμακίτη και εξέταζε τους ηλικιωμένους του Κορμακίτη.

Αρκετοί ήταν οι ηλικιωμένοι και όχι μόνο που πήγαιναν στο ιατρικό κέντρο και όλοι θεωρήσαμε ότι πλέον ο γιατρός είναι μέρος του χωριού. Μια προσπάθεια του Εκπροσώπου μας που έγινε πραγματικότητα.

Σήμερα, Τετάρτη, 29 Μαρτίου, σύμφωνα πάντα με αποκλειστικές πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, 14 άτομα πήγαν στο Ιατρικό Κέντρο και περίμεναν τον γιατρό για να τους εξετάσει. Δυστυχώς όμως άδικα τον περίμεναν. Κάποιοι κατάγγειλαν τον Γιατρό και έτσι του απαγόρευσαν να επισκεφθεί το χωρίο και τους ηλικιωμένους. Αναμένεται τώρα να του δοθεί , σύμφωνα με πληροφορίες , επιπρόσθετη άδεια για να μπορεί να έρθει στο χωρίο μας.

Πριν μερικά χρόνια που επισκέπτονταν τον Κορμακίτη Γιατρός της Κυπριακής Δημοκρατίας, του απαγόρευσαν να επισκέπτεται το χωριό με τη δικαιολογία ότι δεν ήταν Τουρκοκύπριος. Τώρα που πήγε Τουρκοκύπριος γιατρός ποιο είναι το πρόβλημα?

Πραγματικά είναι μεγάλη ντροπή για όλους μας αυτή η εξέλιξη. Ο Κορμακίτης πήγε κάποια χρόνια μπροστά και τώρα επιστρέψαμε πίσω σε άλλες εποχές. Ελπίζουμε ο Εφιάλτης αυτός να φύγει εντελώς και να επιστρέψει ο γιατρός ξανά στο Ιατρικό Κέντρο του Κορμακίτη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here