Αναστολή Ποδοσφαιρικού τμήματος της ΕΝΩΣΗΣ ΜΑΡΩΝΙΤΩΝ ΑΝΘΟΥΠΟΛΗΣ για το έτος 2015-2016

0
721

Epistoli EMAΜε επιστολή του το διοικητικό Συμβούλιο του ΕΜΑ με ημερομηνία 15 Ιανουαρίου 2016 προς την ΕΠΟΠΛ ανακοίνωσε ότι πήραν τη δύσκολη απόφαση να αναστείλουν  την ποδοσφαιρική ομάδα για την ποδοσφαιρική χρονιά 2015 -2016.

Στην επιστολή του το Δ.Σ. του ΕΜΑ αναφέρονται στην πορεία του σωματείου στα 4 χρόνια που ήταν το παρών συμβούλιο με αποκορύφωμα την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος στην επίλεκτη κατηγορία.

Κύριος λόγος, από ότι φαίνεται στην επιστολή , είναι η μαζική αποχώρηση πολλών ποδοσφαιριστών για διάφορους λόγους, είτε προσωπικούς αλλά και οικογενειακούς. Επίσης λόγω του ότι είναι δύσκολο να εντάξουν άλλους ποδοσφαιριστές στο δυναμικό της ομάδας μια εβδομάδα πριν τη λήξη της μεταγραφικής περιόδου ( 2 ποδοσφαιριστές έχουν δικαίωμα να εντάξουν στο δυναμικό τους)  αποφάσισαν την αναστολή του ποδοσφαιρικού.

Σε ανακοίνωση τους στην σελίδα που έχει το ΕΜΑ Ανθούπολης στο Facebook  αναφέρουν τα πιο κάτω: «Όταν δεν σε στηρίζουν οι ” δικοί ” σου δεν έχει λόγο να ” πολεμάς”. Η τσέπη μας κέρδισε άλλα έχασε η κοινότητα και αυτό ας προβληματίσει όλες τις κασάνδρες.
Ευχαριστούμε όλους τους ποδοσφαιριστές που ήταν μέχρι τελευταία στιγμή μαζί μας και επιπλέον δεν ζήτησαν πότε λεφτά, το νοώ νοείται.
Σύντομα θα καλεσθεί   γενική συνέλευση».

Ακόμα ένα σωματείο μας κλείνει ποδοσφαιρικά και αυτό πρέπει να προβληματίσει όλους  σε όλα τα μαρωνίτικα χωριά.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here