Ανοίγουν τα κέντρα στις παραλίες του Κορμακίτη!!!

0
2113

Σύμφωνα με εγκυρότατες πληροφορίες της ιστοσελίδας μας σήμερα , Τρίτη, 21 Μαρτίου , ο πρόεδρος του Σωματείου « Ο Κορμακίτης» μαζί με ένα μέλος του Σωματείου , τον « Αναπληρωτή Κοινοτάρχη» Κορμακίτη και ένα μέλος του Συμβουλίου του, επισκέφτηκαν τον «Δήμαρχο Λαπήθου» για να συζητήσουν θέματα που αφορούν τον Κορμακίτη με κύριο θέμα το Φεστιβάλ του Αγίου Γεωργίου που θα γίνει στις 22 και 23 Απριλίου 2017 στον Κορμακίτη.

Μεταξύ των πολλών θεμάτων που συζήτησαν ήταν και το θέμα των παραλιακών κέντρων, όπου ο Δήμαρχος δεσμεύτηκε ότι τα παραλιακά κέντρα στον Κορμακίτη θα ανοίξουν με προσωρινή άδεια δύο μηνών. Τόνισε στην αντιπροσωπεία ότι στόχος του είναι να βοηθήσει τον Κορμακίτη. Ανάφερε επίσης ότι την ερχόμενη Τετάρτη 29 Μαρτίου θα επισκεφθεί τον Κορμακίτη ώρα 11:00 π.μ. για να δει από κοντά τα διάφορα προβλήματα του χωριού.

Στην συνάντηση συζητήθηκαν τα θέματα της οργάνωσης του φεστιβάλ και αναμένεται ότι το φεστιβάλ αυτό θα έχει αρκετό κόσμο και θα είναι χώρος συνάντησης όλων των κοινοτήτων της Κύπρου

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here