Εκδόθηκε το Ημερολόγιο, Εορτολόγιο, για το 2017 της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Κορμακίτη – Ο Κορμακίτης του Χθες

0
682

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Γεωργίου Κορμακίτη όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος εκδίδει το Ετήσιο Ημερολόγιο τοίχου για το 2017.

Θέμα του φετινού ημερολογίου είναι «Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ ΤΟΥ ΧΘΕΣ».

Με σκοπό να θυμίσουμε στους παλαιότερους τους παλιούς καλούς καιρούς αλλά και στους νεώτερους πως ήταν ο Κορμακίτης μας τα παλιά καλά εκείνα χρόνια. Μέσα από το ημερολόγιο αυτό ο καθένας μπορεί να ταξιδέψει στην παλιά εποχή του Κορμακίτη.

Ο κάθε μήνας του ημερολογίου περιέχει και μια θεματική ενότητα ζωής του Κορμακίτη του Χθες, ήθη, έθιμα και παραδόσεις. ( Σήκωσες, Πάσχα, Θερισμός, Όργωμα, Γάμος, Βάφτισμα, Μύρωμα, Χριστούγεννα κ.α).

Με την ευκαιρία αυτή η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Γεωργίου Κορμακίτη ευχαριστεί δημόσια τους Ηλία Ζωνιά και Κύπρο Διόλα που ανάλαβαν την όλη διαδικασία για την ετοιμασία του Ημερολογίου και για τις φωτογραφίες από τις προσωπικές τους φωτογραφικές συλλογές με τις οποίες εμπλούτισαν το ημερολόγιο αυτό.

Τα κείμενα στον κάθε μήνα είναι επιλογή του Εφημέριου του Κορμακίτη Πατρός Σελίμ Σφέιρ τον οποίο και ευχαριστούμε.

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή Αγίου Γεωργίου Κορμακίτη εύχεται σε όλους
ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ ΝΕΟ ΕΤΟΣ 2017

Ο καθένας μπορεί να προμηθευτεί ημερολόγια-εορτολόγια από τους εκκλησιαστικούς επιτρόπους ή από την εκκλησία του Αγίου Γεωργίου στον Κορμακίτη.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here