Ενότητα- το μήνυμα του Κοινοτικού Συμβουλίου Κορμακίτη στη 2η του συνεδρία

0
1097

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη 22 Δεκεμβρίου 2016, ώρα 10:00 π.μ. στην οικία του Κοινοτάρχη Κορμακίτη Ηλία Κατσιολούδη, η 2η συνεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου Κορμακίτη.

Στην συνεδρία παρευρέθηκαν και τα 5 μέλη του νέου Κοινοτικού Συμβουλίου του Κορμακίτη. Στην ολομέλεια του το κοινοτικό συμβούλιο στήριξε την εκλογή του Βαλεντίνου Κουμέττου στη θέση του αναπληρωτή κοινοτάρχη Κορμακίτη.

Μεταξύ των θεμάτων που συζήτησε το νέο κοινοτικό συμβούλιο ήταν θέματα αρχής και θεσμικές συναντήσεις που επιβάλλεται να γίνονται από το κοινοτικό συμβούλιο,όπως συνάντηση με τον Εκπρόσωπο της κοινότητας, τον Αρχιεπίσκοπο, τα οργανωμένα σύνολα της κοινότητας και με άλλους φορείς .

Σημαντικό είναι ότι η ολομέλεια του Κοινοτικού Συμβουλίου αποφάσισε όπως η 3η συνεδρία του Κοινοτικού Συμβουλίου γίνει την Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 11:00 π.μ. στον Κορμακίτη έχοντας πάντα ως στόχο την ενότητα του Κορμακίτη.

Ευχόμαστε στον Κοινοτάρχη και στο κοινοτικό συμβούλιο κάθε επιτυχία στο δύσκολο τους έργο και ευελπιστούμε όπως συνεχίσουν με στόχο την ενότητα του χωριού μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here