Νέος αναπληρωτής Κοινοτάρχης Κορμακίτη ο Βαλεντίνος Κουμέττου

0
1805

Στην πρώτη του συνεδρία το νέο κοινοτικό συμβούλιο Κορμακίτη , που έγινε την Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 3:30 μ.μ. στην οικία του κοινοτάρχη Κορμακίτη , υπό την προεδρία του κοινοτάρχη Κορμακίτη Ηλία Κατσιολούδη , ψήφισε το Βαλεντίνο Κουμέττου ως τον νέο αναπληρωτή Κοινοτάρχη Κορμακίτη για τα επόμενα 5 χρόνια. Ο Βαλεντίνος Κουμέττου στις εκλογές της περασμένης Κυριακής πήρε 488 ψήφους και ήταν πρώτος από τους 8 υποψήφιους κοινοτικούς συμβούλους.

Στην πρώτη συνεδρία καλέστηκαν όλα τα μέλη του νέου κοινοτικού συμβουλίου Κορμακίτη αλλά παρευρέθηκαν ο κοινοτάρχης Ηλίας Κατσιολούδης , ο Βαλεντίνος Κουμέττου και ο Αντώνης Τερζής. Οι άλλοι δύο κοινοτικοί σύμβουλοι δεν παρευρέθηκαν.

Η επίσημη ανακήρυξη του νέου κοινοτικού συμβουλίου Κορμακίτη έγινε την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2016 στο Συνεδριακό Κέντρο και εκεί παρευρέθηκαν από τα πέντε μέλη του νέου Κοινοτικού Συμβουλίου μόνο οι τρεις.

Να αναφέρουμε ότι κατά την εκλογική διαδικασία της περασμένης Κυριακής 18 Δεκεμβρίου 2016 οι κοινοτικοί σύμβουλοι που έχουν θέση υποψηφιότητα έχουν πάρει τους πιο κάτω ψήφους κατά σειρά :
Βαλεντίνος Κουμέττου – 488
Γιαννούλλα Αραούζου Καρή – 385
Νίνος Παρίζας – 280
Αντώνης Τερζής- 274
Λένια Σκούλλου – 255
Βάσω Σαμανή – 197
Πέτρος Φτανός -181
Μάριος Χρίστου -99

Από τους 8 υποψήφιους έχουν εκλεγεί οι πρώτοι τέσσερις , δύο από κάθε συνδυασμό.
Ο κόσμος του Κορμακίτη έχει εκλέξει αυτά τα τέσσερα άτομα για να εργαστούν για το καλό του Κορμακίτη και εμείς τους ευχόμαστε κάθε επιτυχία στο δύσκολο τους έργο. Ο Κορμακίτης θέλει ενότητα. Οι εκλογές ήταν μόνο μία μέρα, στις 18 Δεκεμβρίου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here