Sunday, April 28, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΜετάδοση Θείας Λειτουργίας από Κορμακίτη- Ευχαριστίες

Μετάδοση Θείας Λειτουργίας από Κορμακίτη- Ευχαριστίες

Η μετάδοση της Θείας Λειτουργίας συνεχίζεται καθημερινά από τον Κορμακίτη και αυτό οφείλεται σε κάποια άτομα που κατά καιρό καλύπτουν τα έξοδα για την μετάδοση της Θείας Λειτουργίας.

Θερμές ευχαριστίες θα θέλαμε να εκφράσουμε ως ιστοσελίδα προς τον Χρίστο Κουμέττου ο οποίος έχει βοηθήσει για το σκοπό αυτό με την κάλυψη μέρους εξόδων για την μετάδοσης της Θείας Λειτουργίας και πάντοτε βρίσκεται δίπλα μας για το σκοπό αυτό.

1Οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να παρακολουθούν την μετάδοση της Θείας Λειτουργίας ζωντανά από τον Κορμακίτη μέσα από την ιστοσελίδα μας. Στα δεξιά της ιστοσελίδας βρίσκεται το παραθυράκι ( όπως δείχνουν οι εικόνες) με την εικόνα της εκκλησίας. Πατώντας μία φορά τότε εμφανίζεται με κόκκινο από κάτω Live Now, πατώντας πάνω σε αυτό μεταφέρονται στο κανάλι της ζωντανής μετάδοσης της Θείας Λειτουργίας από τον Κορμακίτη.

2Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας η Θεία Λειτουργία μεταδίδεται από το κανάλι της ιστοσελίδας μας στο Youtube – Kormakitis- όπου υπάρχουν όλες οι Θείες Λειτουργίες εκεί.

Η Θεία Λειτουργία μεταδίδεται καθημερινά ζωντανά από ώρα 6:30 μέχρι ώρα 8:00 π.μ. και τις γιορτές και Κυριακές από ώρα 7:00 μέχρι ώρα 9:15 π.μ. Οι μόνες περιπτώσεις να μην μεταδίδεται η Θεία Λειτουργία είναι όταν δεν έχει ρεύμα και διαδίκτυο .

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments