Με Μαρωνίτικο ντέρμπι η 5η αγωνιστική της Επίλεκτης της ΕΠΟΠΛ

0
837

Επαναρχίζουν την ερχόμενη Κυριακή, 6 Νοεμβρίου, τα πρωταθλήματα της ΕΠΟΠΛ μετά από διακοπή μίας εβδομάδας λόγω κυπέλλου.

Στην αγωνιστική αυτή κυριαρχεί το Μαρωνίτικο ντέρμπι μεταξύ του Κέδρου Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας και του Κορμακίτη. Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή και ώρα 2:30 μ.μ. στο γήπεδο του Κέδρου στον Κοτσιάτη. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στην 5 και 6 θέση αντίστοιχα με 6 βαθμούς. Ο Κορμακίτης στους 4 αγώνες που έχει αγωνιστεί είχε 2 νίκες και δύο ήττες, ενώ ο Κέδρος στους 3 αγώνες που αγωνίστηκε είχε 2 νίκες και μία ήττα. Ο αγώνας αυτός αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον . Ο Κορμακίτης θέλει να επανέλθει στις νίκες και να βρίσκεται κοντά στην κορυφή , ενώ ο Κέδρος θέλει να συνεχίσει τη νικηφόρα του πορεία.

Οι αγώνες μεταξύ του Κέδρου και του Κορμακίτη πάντοτε είναι δυνατοί και έχουν ξεχωριστό ενδιαφέρον, ενώ αρκετός κόσμος παρακολουθεί τους αγώνες αυτούς.

Ευχόμαστε να επικρατήσει αθλητοπρέπεια τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και στις κερκίδες.

Αναλυτικά οι αγώνες της ΕΠΟΠΛ είναι :
Επίλεκτη Κατηγορία της ΕΠΟΠΛ
Κέδρος Αγίας Μαρίνας Σκυλλούρας – Ο Κορμακίτης 2:30 μ.μ.
ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου – Ροτσίδης Μάμμαρι 2:30 μ.μ.
Αναγέννηση Αγίου Δομετίου – ΑΤΕ/ΠΕΚ Εργατών 2:30 μ.μ.
Σταυραετός Κλήρου – ΘΟΪ Καπέδων 2:30 μ.μ.
Κενή :Ευαγόρας Παλλικαρίδης Αγίων Τριμιθιάς

Χθες Πέμπτη στο Παγκύπριο κύπελλο βετεράνων ποδοσφαιριστών δυστυχώς ο Κορμακίτης έχασε από τον Απόλλωνα Λεμεσού με 7- 0 και αποκλείστηκε από την συνέχεια του θεσμού, αφού τον πρώτο αγώνα οι παλαίμαχοι του Κορμακίτη νίκησαν με 2-0. Παρά την προσπάθεια των παλαιμάχων δεν έγινε κατορθωτή η αλλαγή της ημερομηνίας του αγώνα λόγω της εορτής του Αγίου Γεωργίου του Σπόρου. Οι παλαίμαχοι του Κορμακίτη παρατάχθηκαν με αρκετές απουσίες . Μέχρι το 25 λεπτό το σκορ ήταν 0- 0 . Μετά όμως δεν άντεξαν και δέχθηκαν επτά τέρματα.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here