Saturday, April 20, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΕξαγγελία Υποψηφιότητας ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΡΑΔΑΡΗ για το αξίωμα του Κοινοτάρχη Κορμακίτη

Εξαγγελία Υποψηφιότητας ΓΙΩΡΓΟΥ ΦΟΡΑΔΑΡΗ για το αξίωμα του Κοινοτάρχη Κορμακίτη

Με αίσθημα ευθύνης και μετά από σοβαρό προβληματισμό, αποφάσισα να υποβάλω την υποψηφιότητα μου, διεκδικώντας τη θέση του Κοινοτάρχη Κορμακίτη. Για το σκοπό αυτό έχω διαβουλευθεί με μεγάλο αριθμό συγχωριανών μου, τους οποίους ευχαριστώ για την ενθάρρυνση και για τη στήριξη που μου εκδηλώνουν.

Η πορεία αυτή δεν είναι καινούρια για μένα, αλλά είναι συνέχεια μιας μακρόχρονης προσφοράς στα κοινά του Κορμακίτη με την παρουσία μου και δραστηριοποίηση σε διάφορες επάλξεις και συγκεκριμένα στο σωματείο Κορμακίτης, την Εκκλησιαστική Επιτροπή και άλλα φιλανθρωπικά ιδρύματα.

Στόχος και όραμά μου είναι η βελτίωση της ποιότητας ζωής και ευημερίας όλων των κατοίκων του Κορμακίτη και γενικότερα η αναβάθμιση της περιοχής του Κορμακίτη συμβάλλοντας έτσι στην ανάπτυξη μέσα από μια συνετή και ακριβοδίκαιη διαχείρηση πάντα με διαφάνεια και διαρκή ενημέρωση. Για το σκοπό αυτό θα γίνουν συλλογικές προσπάθειες με τον Εκπρόσωπο των Μαρωνιτών, την Εκκλησία καθώς επίσης και με όλους τους παράγοντες και αρχές μέσα από τις υφιστάμενες συνθήκες.

Η υποψηφιότητά μου απευθύνεται σε όλους τους συγχωριανούς μου, γιατί πιστεύω ότι η τοπική αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να έχει παρατάξεις, κάτι που έχω αποδείξει έμπρακτα μέχρι τώρα. Στόχος μου η ενότητα και η σύμπλευση για την επίτευξη των καλώς νοούμενων συμφερόντων όλων των κατοίκων του αγαπημένου μας χωριού.

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments