Ανακοίνωση Ομίλου Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών Κορμακίτη

0
830

Ο όμιλος μας προσεκλήθη και αποφασίστηκε να λάβει μέρος μαζί με άλλες Δεκαπέντε (15) ομάδες στο Παγκύπριο πρωτάθλημα κυπέλλου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών το οποίο διοργανώνει ο Όμιλος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Λευκωσίας.

Το πρωτάθλημα θα αρχίσει στις 27/10/16 με τον προκριματικό γύρο και θα διεξαχθεί με σύστημα νόκ-άουτ μετά από διπλούς αγώνες (εντός και εκτός) και όποιος υπερισχύσει θα συνεχίσει. Οι επαναληπτικοί θα γίνουν στις 3/11/16. Η ώρα έναρξης των αγώνων θα ανακοινωθεί αργότερα.

Η κλήρωση έφερε την ομάδα μας αντιμέτωπη σε εντός έδρας αγώνα με τους παλαιμάχους του Απόλλωνα Λεμεσού. Το γεγονός αυτό όχι μόνο δεν μας φοβίζει αλλά μας χαροποιεί ιδιαίτερα γιατί θα μας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσουμε νέα πρόσωπα και να κάνουμε καινούργιους φίλους στο χώρο του ποδοσφαίρου.

Εν όψει των πιο πάνω καλούνται όλοι οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές οι οποίοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος και να αγωνιστούν με την ομάδα μας όπως αρχίσουν να προετοιμάζονται και να προπονούνται ατομικά και την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου και ώρα 7.00 μ.μ. να προσέλθουν στα βοηθητικά γήπεδα του Μακαρίου Σταδίου για ομαδική προπόνηση.

Χορηγός της ομάδας μας στο εν λόγω πρωτάθλημα θα είναι ο πάντα φιλικός και συμπαραστάτης προς τον όμιλο μας κος Γεώργιος Φοραδάρης τον οποίο ευχαριστούμε θερμά. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο του Σωματείου Κέδρος Αγίας Μαρίνας κ. Μιχάλη Χατζηιωσήφ και τα λοιπά μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου για την δωρεάν παραχώρηση του γηπέδου στον Κοτσιάτη για τους εντός έδρας αγώνες.

Καλούμε τους φιλάθλους συγχωριανούς μας να προσέλθουν και να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Θα έχουν την ευκαιρία να ξαναζήσουν όμορφες και αξέχαστες στιγμές του ένδοξου παρελθόντος.

Διοικητικό Συμβούλιο
Ομίλου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Κορμακίτη
10/10/2016

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here