Το Ημερολόγιο του Kormakitis.net

0
576

imerologio-2Η ιστοσελίδα μας,  https://kormakitis.net/ , διατηρεί ημερολόγιο για ενημέρωση των αναγνωστών της με περιεχόμενο όλων των εκδηλώσεων της Κοινότητας. Μέσα από αυτό το ημερολόγιο καθημερινά παρουσιάζουμε τις εορτές καθώς επίσης και τα αναγνώσματα της ημέρας όπως βρίσκονται μέσα στο εορτολόγιο της Μαρωνίτικης Εκκλησίας. Επίσης κάθε εβδομάδα υπάρχει ενημέρωση για τους ποδοσφαιρικούς αγώνες των ομάδων μας και που αγωνίζονται. Τέλος γίνεται ενημέρωση και για όλες τις κοινοτικές εκδηλώσεις που υπάρχουν.

Στόχος της ιστοσελίδας είναι η ενημέρωση όλων για τα διάφορα γεγονότα και θρησκευτικές γιορτές που υπάρχουν στην κοινότητα μας και όχι μόνο.

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να στέλνουν ανακοινώσεις για το ημερολόγιο της ιστοσελίδας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : info@kormakitis.net έτσι ώστε να μπορεί να ενημερώνεται και ο κόσμος, όπως μνημόσυνα, γάμους και διάφορες άλλες εκδηλώσεις.

Για να επισκεφθεί κανείς το ημερολόγιο της ιστοσελίδας μας μπαίνοντας στην ιστοσελίδα βρίσκεται κάτω δεξιά και πατώντας πάνω βγάζει όλες τις αναρτήσεις για τις επόμενες εβδομάδες (https://kormakitis.net/?page_id=11&ai1ec=cat_ids~38,39,40)

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here