Θεία Λειτουργία στην Εκκλησία του Αγίου Αντωνίου στην Κυθραία 3.9.2016

0
406

Στις 3.9.2016 ο Σεβασμιότατος Αρχιεπίσκοπος Ιωσήφ Σουέηφ τέλεσε την παραδοσιακή Θεία Λειτουργία στην Εκκλησία του Άγιου Αντωνίου στην Κυθραία στην παρουσία του κ.Munehiko Harada Επικεφαλή Πολιτικών Υποθέσεων του ΟΗΕ στην Κύπρο, πολλών πιστών απ’ όλα τα Μαρωνίτικα χωριά, των εορταστών και δωρητών της αναστήλωσης της εκκλησίας και άλλων.

Μετά το πέρας της λειτουργίας ψάλθηκε ο εσπερινός του Αγίου Ρωμανού του Μελωδού. Στην ομιλία του, ο Σεβασμιότατος τόνισε την σημασία της προσευχής και την διατήρηση της βαθιάς παράδοσης που κληρονομήσαμε από τους προγόνους μας. Αναφέρθηκε στην ζωή και το έργο του Αγίου Αντωνίου του Μεγάλου και στην έννοια του μοναχισμού και το βίο των Αγίων μας που είναι μια συνεχής μαρτυρία του Ευαγγελίου, του Λόγου και της Ζωής του Κυρίου.
Saint Anthony Kythrea, 03.09.2016

On the 03/09/2016, H.E. Archbishop Youssef Soueif celebrated the Holy Mass at Saint Anthony Church Kythrea, with the presence of Mr. Munehiko Harada the Deputy Chief Civil Affairs in the United Nations Peacekeeping Force in Cyprus who is continually supporting the Committee of the Old Maronite Churches and the Community requests, the donors who contributed to the works of the Church’s renewal t be accomplished and the faithful from all the four Maronite Villages. representatives from the municipality of the village were among the presence. After the Eucharist, a prayer for Saint Romanos the Melodious was raised on the eve of his feast.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here