Tuesday, April 23, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΕιδήσειςΚορμακίτης …δέκα χρόνια πίσω

Κορμακίτης …δέκα χρόνια πίσω

Πέρσι τέτοιες ημέρες ο Κορμακίτης και ειδικά οι παραλίες του έσφυζαν από ζωή. Τα δύο παραλιακά κέντρα Sanduka και Corona όσο και αν δεν το έχουμε καταλάβει , είναι αυτά που έδιναν ζωή στο χωρίο.

Φέτος σε αυτά τα δύο έχουν βάλει κλειδαριά και τα έκλεισαν με αποτέλεσμα να κλείσουν και την πόρτα στον Κορμακίτη και ειδικά στη νέα γενεά. Μια συγκεκριμένη ηλικία έχει χαθεί από το χωριό.

Τώρα ποιος τα έκλεισε , γιατί τα έκλεισαν , δεν είναι η ώρα να ασχοληθούμε, αλλά είναι η ώρα  να βρούμε τις λύσεις για να μην έχουμε ξανά τέτοιο καλοκαίρι με τον κόσμο να έχει χαθεί από το χωριό.

Εδώ και τρεις μέρες γίνεται η μετακίνηση όλων των υποστατικών από τον Κόρνο μετά από «δικαστικό διάταγμα» για μετακίνηση όλων τον πραγμάτων που υπάρχουν μπροστά από τις αποθήκες. Απορίας άξιο εάν το διάταγμα αυτό είχε ημερομηνίες και αν είχε ημερομηνίες γιατί δεν το μετακίνησαν πριν από δύο ή τρεις εβδομάδες και έμειναν αυτές τις μέρες που ο κόσμος πηγαίνει στις θάλασσες. Γιατί δεν έγινε η μετακίνηση αυτή πριν από τρεις εβδομάδες που έγινε η καθαριότητα του Κόρνου και οι δύο απόδημοι μας ο Joe και ο Faddys πλήρωσαν αρκετά λεφτά για να καθαρίσουν την παραλία. Αυτή η δουλειά δεν πρέπει να γίνεται με προσωπικές πρωτοβουλίες αλλά από το « Δημαρχείο Λαπήθου» που δυστυχώς ανήκουμε και πληρώνουμε φόρους.

Από την Όρκα μέχρι την Κερύνεια υπάρχουν δεκάδες κέντρα στις παραλίες και απλά ο « Δήμαρχος Λαπήθου» έκλεισε μόνο αυτά τα δύο… γιατί άραγε.. Μήπως είναι η πολιτική τους κατά του Κορμακίτη? Μέχρι και καλύβι έριξαν κάτω…

Νομίζω καιρός είναι ο Κορμακίτης να ξυπνήσει και καιρός είναι όπως έχουμε μπει στο «Δημαρχείο Λαπήθου» να βγούμε. Τι προσφέρει στον Κορμακίτη…?Απολύτως τίποτα. Μόνο καταστροφή δυστυχώς και τίποτα άλλο.

RELATED ARTICLES

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αντιλαμβάνομαι τις δυσκολίες και ταπείνωση της κατοχής.Μπορούσαν οι εκλελεγμένοι και μη εκλελεγμένοι αντιπρόσωποί μας να δώσουν λύση.Φαίνεται ότι χρειάζονται πολύ λεπτοί διπλωματικοί χειρισμοί

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments