Ελάτε να καθαρίσουμε την παραλία του Κόρνου στον Κορμακίτη

0
3086

kormakitis 11-7-2016_0058Με προσωπική πρωτοβουλία δύο αποδήμων μας , του Joe Koumi και του Fadi Gemayel, την ερχόμενη Κυριακή 24 Ιουλίου θα γίνει η καθαριότητα της παραλίας του Κόρνου από τα σκουπίδια αλλά και από τα φύκια.

Οι δύο απόδημοι μας, επικοινωνώντας με την ιστοσελίδα του Kormakitis.net , ζήτησαν όπως όλος ο κόσμος παρευρεθεί στην παραλία του Κόρνου από τις 8 το πρωί της Κυριακής και βοηθήσουν στην καθαριότητα των σκουπιδιών. Οι ίδιοι θα φροντίσουν να υπάρχουν σακούλια και αυτοκίνητα για την μεταφορά των σκουπιδιών. Ανάφεραν ότι και η πιο μικρή βοήθεια είναι μεγάλη για να υπάρχει ένας καθαρός χώρος για όλους έτσι ώστε να μπορούμε να κάνουμε τα μπάνια μας.

Να αναφέρουμε ότι πριν μερικά χρόνια με πρωτοβουλία του Joe Koumi, καθαρίστηκε η παραλία του Λιθράτη. Τώρα με πρωτοβουλία δύο απόδημων μας θα καθαριστεί η παραλία του Κόρνου… Αυτό πρέπει να μας προβληματίσει όλους και πρέπει όλοι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, όχι μόνο ο κόσμος αλλά και όλα τα οργανωμένα σύνολα του Κορμακίτη.

Αναμένουμε την Κυριακή το πρωί να υπάρχει κοσμοσυρροή στην παραλία του Κόρνου γιατί η καθαριότητα είναι πολιτισμός και οι παραλίες ανήκουν σε όλους. Να αναφέρουμε επίσης ότι έχουν εξασφαλιστεί οι άδειες για την καθαριότητα της παραλίας, που δεν είναι δουλειά του κόσμου αλλά του «Δημαρχείου» και του «Κοινοτικού Συμβουλίου».

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here