Ιατρικό κέντρο στον Κορμακίτη… σε 45 μέρες!!!

0
3281

Την πρώτη του εξαγγελία έκανε ο νέος εκπρόσωπος Μαρωνιτών κατά την πρώτη του επίσημη επίσκεψη χθες στον Κορμακίτη. Εξήγγειλε την δημιουργία Ιατρικού Κέντρου στο χωριό για την εξυπηρέτηση του χωριού και τόνισε ότι το ιατρικό κέντρο θα είναι πραγματικότητα σε 45 μέρες. Το χώρο παραχώρησε για τους σκοπό αυτό η εκκλησιαστική επιτροπή Κορμακίτη και βρίσκεται στο κτίριο της εκκλησιαστικής επιτροπής, ανατολική πτέρυγα του οικήματος.

Στο χώρο αυτό υπήρχε πριν την ανακαίνιση του κτιρίου χώρος όπου η ιατρική επισκέπτρια εξέταζε τους μόνιμους κατοίκους του χωριού.

Με την ανακαίνιση του κτιρίου η Εκκλησιαστική Επιτροπή μετέτρεψε το χώρο αυτό σε χώρο για την νεολαία τοποθετώντας υπολογιστές και διαδίκτυο. Με την αλλαγή της Εκκλησιαστικής Επιτροπής ο χώρος αυτός έγινε χώρος για συνεδριάσεις και διάφορα μαθήματα.

Μετά την ανακοίνωση του νέου Εκπροσώπου η Εκκλησιαστική Επιτροπή προχώρησε στην καθαριότητα του χώρου και παραχώρηση του για την δημιουργία του Ιατρικού Κέντρου.

Επίσης μετά την ανακοίνωση του Εκπροσώπου το Kormakitis Online προχώρησε στην πιο κάτω ανακοίνωση για τον εξοπλισμό του ιατρικού κέντρου :

«Σχετικά με την χθεσινή ανακοίνωση του Εκπροσώπου των Μαρωνιτών Κ. Γιαννάκη Μούσα κατά την επίσκεψη του στον Κορμακίτη, για την δημιουργία Ιατρείου στον χώρο της αίθουσας του Σωματείου, το Kormakitis Online συγχαίρει, επικροτεί και στηρίζει την προσπάθεια έμπρακτα.

Συγκεκριμένα, με την αποπεράτωση των εργασιών θα εγκαταστήσει δωρεάν στον χώρο, σύνδεση διαδικτύου για τις ανάγκες του Ιατρείου, συσκευή φαξ η οποία λειτουργεί μέσω διαδικτύου (για αποστολή εγγράφων, ιατρικών συνταγών-οδηγιών κλπ), καθώς και ειδικό βιντεοτηλέφωνο με το οποίο οι αρμόδιοι θα μπορούν να έχουν οπτικοακουστική επαφή με διάφορες άλλες ιατρικές υπηρεσίες.

Η στήριξη μας σε σημαντικά θέματα που αφορούν την πρόοδο, την ευημερία του χωριού, και προπάντων την υγεία των ανθρώπων μας θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη.

Με εκτίμηση,
Joseph Κεφάλα»

Τέτοιες ενέργειες τις επικροτούμε και συγχαίρουμε όλους όσους προσφέρουν για την αναβάθμιση του χωριού μας

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here