Καθολική Αδελφότητα- Κοινοτική Χριστιανική εφημερίδα- Απρίλιος 2016- τεύχος 3

0
442

Από τότε που ο Θεός έστειλε τον Γιο του στην ανθρώπινη ιστορία, ο οποίος με λόγια, έργα και την ίδια τη ζωή του, μας δίδαξε το μονοπάτι προς τη σωτηρία μας…, γνωρίζουμε πως πέρα από τις αρετές της αγάπης και της ελπίδας που αναζωογονούν την πίστη μας, χρειαζόμαστε και τη μετάνοια! Τη θυσία!

Για ν’ αποδείξουμε, όχι μόνο τη διάθεσή μας να συμμετάσχουμε με αγάπη στο πασχαλινό πάθος του Κυρίου μας Ιησού, με την ελπίδα να αναστηθούμε μαζί του σωσμένοι, αλλά και να μετανοήσουμε θυσιάζοντας την περηφάνια μας, όποτε αποτυγχάνουμε στην προσπάθειά μας…

Για να πεθάνει ο αμαρτωλός εαυτός μας με τον εσταυρωμένο Χριστό, και με τον αναστημένο να ξαναγεννηθούμε μέσα στη ζωή της δωρεάς του Αγίου Πνεύματος! Αυτή τη χάρη κέρδισε για μας ο Χριστός με τη θυσία του! Αν αποδεχτούμε πως έχουμε και πνευματικό εαυτό εκτός απ’ τον ψυχοσωματικό, και πνευματικές ανάγκες, τότε είμαστε έτοιμοι να φιλοξενήσουμε μέσα στην καρδιά μας τον σωτήρα μας, το Πνεύμα, μέσα στο οποίο κατοικεί ο Χριστός και ο Πατέρας του/μας! Αυτό θα πει στ’ αλήθεια «Καλό Πάσχα!»

Για να διαβάσετε ολόκληρη την εφημερίδα κάντε κλικ στον σύνδεσμο πιο κάτω

Καθολική αδελφότητα 

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here