Saturday, April 20, 2024
ΑρχικήΑνακοινώσειςΓιορτή Αγίου Γεωργίου προστάτη του Κορμακίτη - 23 Απριλίου 2016

Γιορτή Αγίου Γεωργίου προστάτη του Κορμακίτη – 23 Απριλίου 2016

23 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2016 ΣΤΟΝ ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ

Γιορτάζουμε τον Προστάτη μας Άγιο Γεώργιο που δεν μας εγκατέλειψε ποτέ του. Διότι ούτε εμείς τον εγκαταλείψαμε! Παρά τα πολλά δεινά που πέρασε η Κύπρος οι Καμπάνες του Μεγάλου Ενοριακού Ναού Αγίου Γεωργίου δεν σταμάτησαν ούτε μέρα να χτυπούν. Ο Κορμακίτης είναι ο φάρος του Χριστιανισμού στην βορειοδυτική άκρη της Κύπρου.

23 Απριλίου ανήμερα της γιορτής του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Γεωργίου. Η επίσημη
Αρχιερατική Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Αρχιεπισκόπου Μαρωνιτών Κύπρου κ.κ. Ιωσήφ Σουέηφ θα αρχίσει με κάθε λαμπρότητα στις 09.00. Τον Εξοχότατο Πρόεδρο της Κυπριακής Δημοκρατίας θα εκπροσωπήσει ο Έντιμος Επίτροπος Προεδρίας κ. Φώτης Φωτίου.

Ο Εκπρόσωπος Μαρωνιτών στη Βουλή των Αντιπροσώπων, ο Μαρωνίτης Βουλευτής Επαρχίας Κυρηνείας, η Κοινοτική Αρχή Κορμακίτη, τα οργανωμένα σύνολα και όλοι οι συγχωριανοί σαν πάντα έτσι και φέτος θα βρίσκονται εκεί. Σίγουρα θα βρίσκονται μαζί μας και όλοι οι Μαρωνίτες υποψήφιοι για τις επερχόμενες εκλογές. Όμως ο Κορμακίτης και ο Προστάτης Άγιος Γεώργιος χρειάζονται την έντονη παρουσία και των άλλων Μαρωνίτικων χωριών. Ακριβώς όπως η Αγία Μαρίνα, Ασώματος και Καρπάσια χρειάζονται τον Κορμακίτη να κρατηθεί γερά εκεί μέχρι την πολυπόθητη μέρα της γενικής επιστροφής στις ρίζες μας. Έτσι και ο Κορμακίτης χρειάζεται τα άλλα χωριά.

Η Εκκλησιαστική Επιτροπή προσβλέπει στην παρουσία όλων των Κοινοτικών Αρχών, των Εκκλησιαστικών Επιτροπών, όλων των οργανωμένων συνόλων και όλων των Μαρωνιτών της Κύπρου. Ενωμένοι θα πετύχουμε τον μεγάλο μας στόχο.

Εκκλησιαστική Επιτροπή Κορμακίτη

RELATED ARTICLES

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments