Friday, March 29, 2024
ΑρχικήΚορμακίτηςΝέος ενοικιαστής στο Corona Beach Bar (Kornos) στην παραλία του...

Νέος ενοικιαστής στο Corona Beach Bar (Kornos) στην παραλία του Κόρνου στον Κορμακίτη

Μετά την ανακοίνωση της Εκκλησιαστικής Επιτροπής Κορμακίτη για την ενοικίαση του τεμαχίου στην παραθαλάσσια περιοχή του Κόρνου στον Κορμακίτη δόθηκαν 2 προσφορές για την εκμετάλλευση του τεμαχίου αυτού , όπου βρίσκεται το παραθαλάσσιο κέντρο Corona.

Τελικά η προσφορά για ενοικίαση κατακυρώθηκε στην Κούλλα Σκούλλου για 3 χρόνια με δικαίωμα ανανέωσης ακόμα 3 χρόνια από την ίδια.

Η νέα ενοικιάστρια του χώρου ανάφερε στην ιστοσελίδα μας ότι ξεκινά την άμεση επιδιόρθωση και ανακαίνιση του χώρου έτσι ώστε να είναι έτοιμο σύντομα. Υπολογίζει η ίδια ότι τα εγκαίνια του νέου παραλιακού κέντρου θα γίνουν το τριήμερο του κατακλυσμού δηλαδή 18 με 20 Ιουνίου. Μετά την καταστροφή του χώρου υπάρχει αρκετή δουλειά που πρέπει να γίνει για την επιδιόρθωση του χωρου.

Το μενού στο κέντρο θα είναι πλούσιο , θα προσφέρει πρόγευμα και θα υπάρχουν φαγητά της ώρας κυρίως της Σχάρας, διάφορα είδη σαλάτας και μακαρονάδες. Επίσης θα προσφέρει και σάντουιτς ζεστά , χυμούς φρέσκους, και διάφορα κοκτέιλ. Το νέο που θα προσφέρει το ανακαινισμένο κέντρο θα είναι Ναργιλέδες. Το κέντρο θα είναι όλα τα Σαββατοκύριακα του καλοκαιριού ανοικτό( Ιούνιο μέχρι Σεπτέμβριο ) και καθημερινά από τις 15 Ιουλίου μέχρι τέλος Αυγούστου.

Το όνομα του κέντρου θα παραμείνει το ίδιο δηλαδή CORONA ( KORNOS).

Ευχόμαστε στη νέα ενοικιάστρια του Κόρνου κάθε επιτυχία στο έργο της και καλές δουλειές .

RELATED ARTICLES

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

- Advertisment -

Most Popular

Recent Comments