Χάθηκε το τραίνο του Πρωταθλήματος

Του Παναγιώτη Ηλία

Σε ένα αγώνα που το ξεκίνημα δεν έμελε να χαρακτηρίσει το τελικό αποτέλεσμα του ο Κορμακίτης γνώρισε τη βαριά ήττα με 3-1 από το ΘΟΙ Καπέδων. Σε ένα αγώνα που η τετραμελής διαιτησία κατάφερε να γύρει την πλάστιγγα του αγώνα υπέρ της υποδιαίστερης ομάδας και να αλλοιώσει το τελικό αποτέλεσμα.

Ο Κορμακίτης μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να προηγηθεί με τον συνήθη ύποπτο Αβραάμη Βασιλέα και χάνοντας κλασσικές ευκαιρίες για ακόμη δύο τέρματα και την αντίπαλη ομάδα να μοιάζει κλειδωμένη από την ασφυκτική άμυνα της ομάδας μας σε όλο το γήπεδο . Το δεύτερο ημίχρονο η αντίπαλη ομάδα ευνομούμενη από τα σφυρίγματα του διαιτητή που λες και είχε σκοπό μόνο την ανατροπή του αποτελέσματος κατάφερε να ξεκλειδώση την άμυνα του Κορμακίτη και να ισοφαρίσει το σκορ.

Ο Κορμακίτης κατέρρευσε ψυχολογικά και δεν άργησαν και τα επόμενα άλλα δύο τέρματα από τους Καπέδες που πανηγύρισαν και την κατάκτηση του πρωτάθληματος. Η ομάδα μας παραμένει στη δεύτερη θέση και το δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια ένταξης στην επίλεκτη κατηγορία της ΣΤΟΚ.

Ο ΚΕΔΡΟΣ έχασε από τον ΕΥΑΓΟΡΑ ΠΑΛΛ. Με 3-0 και έπεσε στην 6η θέση με 19 βαθμούς , ενώ ο ΕΥΑΓΟΡΑΣ βρίσκεται τώρα στην 2η θέση μαζί με τον ΚΟΡΜΑΚΙΤΗ με3 34 βαθμούς.

Τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος και έχει ξεκαθαρίσει ο Πρωταθλητής που είναι το ΘΟΪ Καπέδων αφού βρίσκεται 5 βαθμούς μπροστά από τους δεύτερους , ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει η δεύτερη θέση.

Να αναφέρουμε ότι πάλι θα υπάρχει διακοπή του πρωταθλήματος αυτή την εβδομάδα λόγω καρναβαλιού. Με αυτό τον τρόπο οι ομάδες δυστυχώς χάνουν από την αγωνιστική τους ετοιμότητα και η ομοσπονδία από την αξιοπιστία της και τη σοβαρότητα της.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα της αγωνιστικής είναι :

Αποτελέσματα Κυριακής 11/2 2018

1.ΕΥΑΓΟΡΑΣ – ΚΈΔΡΟΣ 3 – 0
2.ΑΠΟΠ – ΑΝΑΓΈΝΝΗΣΗ 3 – 0
3.ΠΑΟ – ΣΤΑΥΡΑΕΤΌΣ 4 – 3
4. ΚΑΠΕΔΕΣ – ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ 3 – 1
5. ΆΤΕ ΠΕΚ ΕΡΓΑΤ. – ΛΕΝΑΣ 3 – 1

Για να δείτε φωτογραφίες από τον αγώνα κάντε κλικ ΕΔΩ ( Φωτογραφίες του Παναγιώτη Ηλία )

Για να δείτε τη βαθμολογία της 15ης αγωνιστικής κάντε κλικ ΕΔΩ

 

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Leave a comment