Για τη Μαίρη Κατσιολούδη, ο λόγος… της το οφείλω

Της Γεωργίας Σκορδής Σιαμμούτη

Γνώρισα τη Μαίρη στην εφηβεία μου (ναι, πάει πολύς καιρός από τότε)! Ήτανε τότε που προσπαθούσε να πρωτοδημιουργήσει τις κοινότητες “Πίστη και Φως”. Με συνεπήρε η αποφασιστικότητά της, με αγκάλιασε το όραμά της και σε εκείνη την εύπλαστη ηλικία, αποτέλεσε για μένα πρότυπο. Με στήριξε φανερά και νοερά πολλές φορές από τότε. Την ακολούθησα και την ακολουθώ στην πορεία της με θαυμασμό και σεβασμό.

Πάντα πιο μπροστά από την εποχή της, πάντα να κυνηγά το πιο μεγάλο, το πιο θεωρητικά ανέφιχτο. Και πάντα με το χαμόγελο και την ήρεμη έκφραση που πηγάζει από τη δύναμη της πίστης. Και με μια σοφία και βαθιά πνευματικότητα και με κάτι “βροντερές” σιωπές …Στα δικά μου μάτια είναι ένα πρόσωπο προσφοράς που έδωσε μια άλλη διάσταση στην έννοια, αυτή της αγάπης και της έγνοιας, αυτή της δικαιωματικής ανάγκης των ανθρώπων με ιδιαιτερότητες και όχι του οίκτου.

Για όλα αυτά και μπροστά στη νέα μεγάλη πρόκληση για την ίδρυση του Πρότυπου Θεραπευτικού Κέντρου Μιχάλης Κατσιολούδης, της αξίζει κάθε βράβευση και τιμή. Ψηφίστε λοιπόν τη Μαίρη Κατσιολούδη στην κατηγορία ΟΠΑΠ Κοινωνική προσφορά για τα 13 χρόνια βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της χρονιάς

Η ψηφοφορία μπορεί να γίνει

1.Με μήνυμα από κινητό τηλ SMS στον αριθμό 5588 γράφοντας MF 84 ( το ονοματεπώνυμό σας ) 13

2. Με τηλεφώνημα στο 90031058 και ακολουθείστε τις οδηγίες του τηλ

3.Μέσω διαδικτύου στην ιστοσελίδα http:www.madamefigaroawards.com

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Leave a comment