4η  αγωνιστική του Β γύρου- Δύσκολη έξοδος για Κορμακίτη

•Δύσκολη έξοδος για Κορμακίτη στο Παλαιχώρι σε μια ιδιαίτερα δύσκολη έδρα , το μοναδικό γήπεδο που είναι χώμα.
•Ο Κέδρος αντιμετωπίζει τον ΠΑΟ Κάτω Μονής στην έδρα του
•Ξεκινά το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΠΟΠΛ με 3 ομάδες μόνο
•Κλήρωση κυπέλλου, στα μαλακά ο Κορμακίτης και ο Κέδρος

Συνεχίζεται την ερχόμενη Κυριακή 14 Ιανουαρίου η 4η αγωνιστική της επίλεκτης κατηγορίας της ΕΠΟΠΛ. Ο Κορμακίτης αγωνίζεται στο Παλαιχώρι με τον ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου. Μια δύσκολη έξοδος όχι γιατί ο ΑΠΟΠ είναι δύσκολη ομάδα αλλά στο ότι το γήπεδο του ΑΠΟΠ είναι χώμα και είναι το μοναδικό γήπεδο στην ΕΠΟΠΛ που είναι χώμα. Αρκετά δύσκολη έδρα όπου λίγες ομάδες κατάφεραν να περάσουν από εκεί χωρίς να χάσουν βαθμούς. Για τον Κορμακίτη είναι μονόδρομος η νίκη για να πετύχει τους στόχους του. Ο Κορμακίτης βρίσκεται στην 2η θέση με 28 βαθμούς ενώ το Παλαιχώρι στην 6η θέση με 15 βαθμούς.

Ο Κέδρος αντιμετωπίζει στην έδρα του τον ΠΑΟ Κάτω Μονής την Κυριακή ώρα 2:30 μ.μ. Στόχος του ΚΕΔΡΟΥ είναι να βελτιώσει την βαθμολογική του θέση.

Την Πέμπτη το βράδυ στα γραφεία της ΕΠΟΠΛ έγινε η κλήρωση του κυπέλλου της ΕΠΟΠΛ. Στα μαλακά έπεσε και ο Κορμακίτης και ο Κέδρος. Ο Κορμακίτης κληρώθηκε να αντιμετωπίσει τον ΆΓΙΟ ΜΑΜΑ Ξυλιάτου εκτός έδρας και ο ΚΕΔΡΟΣ κληρώθηκε να αντιμετωπίσει την ΟΧΕΝ Περιστερώνας. Και οι δύο ομάδες της ενιαίας κατηγορίας.

Το ερχόμενο Σάββατο 13 Ιανουαρίου ξεκινά το εφηβικό πρωτάθλημα της ΕΠΟΠΛ. Ένα πρωτάθλημα με 3 μόνο ομάδες . Οι ομάδες είναι Ο Κορμακίτης, η ΟΧΕΝ Περιστερώνας και ο ΕΥΑΓ. Παλληκαρίδης Αγίων Τριμιθιάς. Ο πρώτος αγώνας είναι μεταξύ της ΟΧΕΝ και του Κορμακίτη και θα γίνει το Σάββατο 13 Ιανουαρίου και ώρα 2:30 μ.μ. στο γήπεδο της ΟΧΕΝ στην Περιστερώνα. Να αναφέρουμε ότι 30 του μήνα έγινε η τιμητική της ΕΠΟΠΛ όπου οπ Κορμακίτης νίκησε την ΟΧΕΝ με 3-1.

Αναλυτικά οι αγώνες του Σαββατοκύριακου 13 – 14 Ιανουαρίου
Εφηβικό πρωτάθλημα
ΟΧΕΝ Περιστερώνας- Ο Κορμακίτης 2:30
Επίλεκτη κατηγορία
ΚΕΔΡΟΣ Αγ. Μαρίνας Σκυλλούρας- ΠΑΟ Κάτω Μονής 2:30
ΣΤΑΥΡΑΕΤΟΣ Κλήρου- ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ Αγίου Δομετίου
ΕΥΑΓΟΡΑΣ ΠΑΛΛΗΚ. Αγίων Τριμιθιάς- ΑΤΕ/ΠΕΚ Εργατών 10:15
ΑΠΟΠ Παλαιχωρίου- Ο ΚΟΡΜΑΚΙΤΗΣ 10:15
ΘΟΪ Καπέδων – ΛΕΝΑΣ Χανδριών 10:15

Ευχόμαστε στις ομάδες μας καλή επιτυχία και με τη νίκη και ειδικά στους μικρούς μας ποδοσφαιριστές καλή αρχή.

Recommend to friends
  • gplus
  • pinterest

Leave a comment